zhigooloo مدیر عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 16 عنوان خدایا شکرت | مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 19 پست سلام بچه ها بعد یک سال پشت کنکور موندن بالاخره پزشکی قبول شدم ...البته شرایطم یکم خاص بود اما اگر بتونم به کسی مشاوره بدم دریغ نمیکنم 🐠 1399/09/06 | 22:31 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zhigooloo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 16 مبارک باشه دکتر خانوم برای منم دعا کن ب آرزوم برسم چشم عزیزم ان شا الله در زمان و مکان مناسب به خواسته برسی 🐠
maho0or عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 5388 ممنون و اینکه امیدوارم شمام به خواستتون برسین ممنونم مادر بزرگم همیشه میگه دخترای مجرد دعاشون گیرا تره حالا نمیدونم شما مجردی یا ن.ولی در کل توروخدا برام دعا کن این ماه امیدم ناامید نشه و منم باردار باشم ...
zhigooloo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 16 ممنونم مادر بزرگم همیشه میگه دخترای مجرد دعاشون گیرا تره حالا نمیدونم شما مجردی یا ن.ولی در کل توروخ ... مجرد که هستم ولی مطمینم دعای شما از قبل اینکه من برات دعا کنم قبول افتاده الان فقط باید منتظر شنیدن خبرخوش باشی 🐠
maho0or عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 5388 مجرد که هستم ولی مطمینم دعای شما از قبل اینکه من برات دعا کنم قبول افتاده الان فقط باید منتظر شنیدن ... وای قربونت برم من خدا از دهنت بشنوه ان شاءالله ب حق ۲ دست بریده ی حضرت عباس انقققققدر پیشرفت کنی ک یکی از بهترین و معروف ترین دکتر های کشور بشی😘💋 ...
zhigooloo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 16 وای قربونت برم من خدا از دهنت بشنوه ان شاءالله ب حق ۲ دست بریده ی حضرت عباس انقققققدر پیشرفت کنی ک ی ... ممنون 🐠