2777
2789
عنوان

حوصلم سررفته 😐بیاین باهم دوست بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 280 پست
ارع من کوشولو ام😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎 دلتون بس ...

بشین بینیم باو# ............................. ......................پیرزن............................شب خوش..........................  

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
خسیس 😏💥💥💥بفرما منفجر شو🤣

نهههههه من ماله خودمو میخوااام😭

اتیشامو بده 

حروووومت😡😤😂

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بشین بینیم باو# ............................. ......................پیرزن.................. ...

شبت رویایی پیرزن جوون😏🌈❤️

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
ببخشید استارتر من اولین روز پریودیم هست خونریزیم خیلی کمه چیکارکنم زیاد بشه 

عزیزم من هنوز مدرک مامایی مو نگرفتم 🤦🏻‍♀️😂😂😂😂😂

کاچی بخوری همچی باز میکنهههههه ولی

از اونام کهاز هرانگشتمده تا هنرشُرشُرمیکنه😍😎😂یه روانشناسبدونمدرک🤦🏻‍♀️😂اهل درس🤓یه اکتیوبه تمام‌معنا😜
😡😡👊عنتر خانم 

چیه باهام بدرفتاری کنی بابامو صدا میزنما😛😛😛

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
با اون حرف نزن ای خیانت کار تو فقط دوست منی متعلق به منی 😐😨میزنم کبود شی  

باشع عشقه حسودم😂😂❤️

دنیا یکی دوست یکی

اونم فقط حنا🥺

علی برکت الله

والا به خدا تا حالا از نزدیک ندیدم🤣

ها جان خودت بیتربیت منحرف😂

از اونام کهاز هرانگشتمده تا هنرشُرشُرمیکنه😍😎😂یه روانشناسبدونمدرک🤦🏻‍♀️😂اهل درس🤓یه اکتیوبه تمام‌معنا😜
باشع عشقه حسودم😂😂❤️ دنیا یکی دوست یکی اونم فقط حنا🥺 علی برکت الله

بیا منو ببر خونتون اینا وفا ندارن🥺😂🤦🏻‍♀️فقط تورو دوس

عزیزم من هنوز مدرک مامایی مو نگرفتم 🤦🏻‍♀️😂😂😂😂😂 کاچی بخوری همچی باز میکنهههههه ولی

حنا مامایی؟😶😶😶

چیه باهام بدرفتاری کنی بابامو صدا میزنما😛😛😛

من خودم یه مامان دارم بروسلیه😌😏😏😏

ببخشید استارتر من اولین روز پریودیم هست خونریزیم خیلی کمه چیکارکنم زیاد بشه 

رازیانه بخور خوبه

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
حنا مامایی؟😶😶😶

نه متخصص قلبم گلم میترسم ریا شه میگم ماما هستم🤦🏻‍♀️😌😂😂😂

بیا منو ببر خونتون اینا وفا ندارن🥺😂🤦🏻‍♀️فقط تورو دوس

باشه بیا برو توووو🛒🛒🛒ببرمت