2777
2789
عنوان

وارد ها به سبزی پلو

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 39 پست
خوب میشه مثلا تا ده زیرشو کم کنم دم کنی م گذاشتم

مجبوری دیگه چون سبزیت بپزه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سبزی رو خام بریز لا به لای برنج ...دم میکشه  خیلی ام خوشمزه تره  بریزی توی اب برنج بجوشه ...

الان ینی من درست انجام دادم چند دقیقه بزارم دم بکشه

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
اسی من همیشه برنج رو که آبکش میکنم شوید خشک شده رو با برنج قاطی میکنم میذارم دم.بعضی وقتها هم تر.

من سبزیم خام بود تازه البته فریز کرده بودم  شوید تنها نیس سبزی پلوییه

اسی بهترین کار ممکن رو کردی اینجور خوشمزه تر میشه.بذار یه ۲۰دقیقه تا نیم ساعت دم بکشه 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
الان ینی من درست انجام دادم چند دقیقه بزارم دم بکشه

من یه ساعت میزارم دم بیاد قشنگ 

اوایل مینداختم سبزی رو توی اب برنج میپخت 

دیدم رنگ و مزه ش خوب نمیشه 

تازه تازه میریزم لای برنج عالیه ...نگران نباش خوشمزه تره 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
اره عزیزم موقع دم کردن بریز لا ب لای برنج بزار دم بکشه نوش جان کن

همینکارو کردم سرچ کردم الان دیدم نوشته تفت بدید سبزیو

من سبزیم خام بود تازه البته فریز کرده بودم  شوید تنها نیس سبزی پلوییه

عیب نداره 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
اسی بهترین کار ممکن رو کردی اینجور خوشمزه تر میشه.بذار یه ۲۰دقیقه تا نیم ساعت دم بکشه 

خام نمونه سبزیش؟