2777
2789

اقایی بچشو ول کرده بعد ۷ سال چرا باید بیاد سراغ اون بچه کدوم قانون از اون اقا حمایت میکنه تلکیف این مادر بیگناه این وسط چی‌میشه

عزیزم الآن دیگه قانون به سختی گذشته نیست. الآن منعطف‌تر برخورد میکنن. وقتی ببینن بچه نمیتونه با پدری که هفت سال ندیدتش زندگی کنه میزارن پیش مادر بمونه. 

جنسیت بچه چیه؟ الآن چند سالشه؟ 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الآن دیگه قانون به سختی گذشته نیست. الآن منعطف‌تر برخورد میکنن. وقتی ببینن بچه نمیتونه با پدری ...

یعنی حرف من توی دادگاه شنیده میشه الان که ۴ سالشه بچه رو رها کرده رفته و میگه ۷ سالگی میام ازت میگیرم بچه پسره گناه من چیه این وسط بخوام با طلاق شکسته بشم و دوباره از جدایی بچم نابود شم

یعنی حرف من توی دادگاه شنیده میشه الان که ۴ سالشه بچه رو رها کرده رفته و میگه ۷ سالگی میام ازت میگیر ...

وکیل خوب بگیری میتونی حرفتو به کرسی بنشونی عزیزم. از رفتار و حرفاشم توی این مدت مدرک داشته باش تا زمان هفت سالگی بچت... بعدش هم تا اون موقع یه فرجی میشه. نگران نباش. 

من خودم چون طلاق رو تجربه کردم و پسرم پیشمه، از وکیل سوال کردم، گفتم پسرم به شدت به من وابسته‌س، شوهرم هم شرایط نگهداریشو نداره ولی اگر بخواد بچه رو بگیره چی میشه، گفت مثل گذشته سخت نمیگیرن، شرایط روحی و روانی بچه رو در نظر میگیرن.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
وکیل خوب بگیری میتونی حرفتو به کرسی بنشونی عزیزم. از رفتار و حرفاشم توی این مدت مدرک داشته باش تا زم ...

بخدا دارم دیونه میشم روانیم کرده مارو ول کرده رفته ور دل ننش نشسته من دارم هزار جور سختی بدبختی میکشم هزار جور دلیل واسه بچم میارم که نبودشو حس نکنه تو روحیه بچم تاثیر گذاشته اونوقت این اقا عشق حالشو بکنه میاد بچه مثل دسته گلمو ببره

بخدا دارم دیونه میشم روانیم کرده مارو ول کرده رفته ور دل ننش نشسته من دارم هزار جور سختی بدبختی میکش ...

اصلا بد به دلت راه نده... سه سال زمان کمی نیست. توی این سه سال خیلی اتفاق‌ها ممکنه بیوفته. پس خودتو درگیر مشکلاتی که هنوز پیش نیومده نکن. تو به فکر ساختن زندگی خودت و پسرت باش. کاری هم نداشته باش که به باباش خوش میگذره یا نمیگذره. تا وقتی که ذهنت درگیر اطراف باشه از زندگی خودت عقب میمونی. تو یه مادر تنها هستی که باید خیلی محکم و قوی باشی، چشم پسرت به توئه!

اصلا بد به دلت راه نده... سه سال زمان کمی نیست. توی این سه سال خیلی اتفاق‌ها ممکنه بیوفته. پس خودتو ...

اینکه میدونم قانون بعد ۷ سال بچمو ازم بگیره دیوانم میکنه چرررررررا اون قانون چی میدونه که چه بلایی بر سر من اومده قانون چی میدونه تموم دل خوشی یه مادر به بچشه اگه من میزاتمش میرفتم حق با قانون بود اما پدرش ولش کرده زور داره قانون ازش حمایت کنه چرا منم مثل مادرای دیگه نباید از بزرگ شدن پسرم لذت ببرم چرا باید همیشه ترس ۳ ساله دیگه اذیتم کنه

اینکه میدونم قانون بعد ۷ سال بچمو ازم بگیره دیوانم میکنه چرررررررا اون قانون چی میدونه که چه بلایی ب ...

عزیزم، ترس برادر مرگه. از هر چی بترسی ، دور از جون، سرت میاد. من دارم میگم از وکیل پرسیدم، چون خودم طلاق گرفتم و بچم هم با خودمه. شوهر من هم میگفت هفت سالش بشه پسش میگیرم، یا باید مهریه‌تو ببخشی تا بچه رو بهت بدم و ... ولی الآن با اینکه پسرم هفت سالگی رو رد کرده، هم مهریه‌م سر جاشه، هم بچم همچنان پیشمه، ولی مشکلاتی که اوایل به ذهنم میرسید پیش نیومد. وکیل هم که خیال منو راحت کرد. پس تو هم نگران نباش. 

شاید شوهرت میخواد با این حرفها زندگی رو برای تو تلخ کنه. نگهداری بچه برای یه مرد خیلی سخته، اون بعد از سه سال نمیاد زندگی رو برای خودش سخت کنه که مثلا از تو انتقام بگیره!