2777
2789
عنوان

تاپیک بدترین پدر دنیا شوهر منه

346 بازدید | 9 پست

چرا تاپیکو ترکوندن کسی خبر داره ؟؟؟؟

من نمیفهمم چرا تاپیکا لایکاش بالا میره پر بازدید میشه میترکوننش اه 🙄🤐🤯

🥀‌‌⃤IF U SEE EVERYTHING beautiful, know that ur drunk

راجب چی بود خییلی درموردش صحبت میکنند

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دو سه تا از پیام های اسی رو خوندم داشتم چل میشدم خیلی ناراحتذشدم . 

اسی هم از شوهرش بدتر بود ، علنا میدید شوهرش رفتاراش زشته ولی میگفت نباید دخالت کنم.😐 

متنفرم از مادرهایی که نمیفهمن بچه به اونا نیاز داره و در قبال بچه شون همه جوره مسئول هستند

چون همش دروغه

اتفاقا ممکنه راست باشه 

همکاره منم که خانمه ، شوهرش رفتارای خوبی با دخترشون نداره ولی این همکارم خیلی خیلی با شوهرش بحث میکنه و دایم باهاش درگیره و پشته دخترشه که باید بهش احترام گذاشته بشه. همشم میگه دخترم بیشتر بهم نیاز داره تا شوهرم. 

ولی این تابلو بود که دروغه

اصلا اون دروغ گفته ولی بعضیا هستن واقعا تو این شرایطن شاید این تاپیک میتونست کمک کنه بعدشم از کجا معلوم که دروغ بوده؟؟

ندیدم چی بود

خانمی بودن شوهرشون خیلی خیلی بد با فرزندشون برخورد میکرده و با الفاظ خیلی بدی خطابش میکرده و ایشون سکوت میکرده چون نمیخواست توی روی بچه مخالفت کنه با باباش