2777
2789
عنوان

خونواده همسر

222 بازدید | 12 پست

مادر شوهرمینا که طبقه بالا میشنو گفتم شام بیان‌خونمون الان میگه به خواهر شوهرمم گفته دو نفرن ولی بدون گفتن خودم میگه تو عمل انجام‌شده قرار میده اذیت میشم 🤦🏻‍♀️ . خودشم تو این کرونا مهمونی نیس که دعوت کنم با مادر شوهرم هر روز هر ثانیه باهمیم این شرایط برامون یکیه ولی خواهر  شوهرم 🤦🏻‍♀️ خودشم با یه دختر ۳ ماهم 🥺 یکم عصبیم گفتم بیام ببینم شما چیکار میکنین اینجور بودنی 

عزیزم من خودم حادتر از اینارو دارم تجربه میکنم خواهرم خودتو داغون نکن خیلی خونسرد غذا رو اندازه دونفر بیشتر درست کن ♥️💐😍

پیدا کردن نقطه ضعف دیگران کمی هوش میخواهد، اما سوءاستفاده نکردن از آن مقدار زیادی شعور!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده همسر منم طبقه بالا میشینن، خواهر شوهرم کرونا داشته اومده خونشون امروز پدر شوهرم حالش بد شد و فهمیدیم کروناست، ولی مادر شوهرم بهم نگفت تا دو ساعت پیش که کرونا گرفته،چون ورودی هامون جداست کمتر میبینمشون .این چند روزم مدام با من در رفت و آمد بودن

حالا تو جای من بودی چیکار میکردی

[QUOTE=165949446]عزیزم من خودم حادتر از اینارو دارم تجربه میکنم خواهرم خودتو داغون نکن خیلی خونسرد غذا رو اندازه دونف ...[/QUOTEخیلی خوبیما حداقل تو‌رو ولی اینکه بدون اینکه بگم اینکارو میکنه دوست ندارم یا خواهر شوهرمینا دو‌نفرن‌خب همسن دعوت میکنم باید بازم غذا اندازه بالایی خا هم بپزم دوست ندارم 

خانواده همسر منم طبقه بالا میشینن، خواهر شوهرم کرونا داشته اومده خونشون امروز پدر شوهرم حالش بد شد و ...

ما ورودیمونم یکیه دفعه قبل خواهرشوهرم سرما خورده بود شام دعوت کردن شوهرم گفت دو هفته نرین اگه برین دور مارو دو هفته خط بکشین رفتن‌ما نرفتیم دو هفته به اصزار شوهرم با ما کاری نداشتن ولی من روم نمیشه 

ای بابا  خواهرشوهر منم بی دعوت میاد تازه یه هفته هم میمونه  رفتار قشنگی نیست

نه باهاشون این حرفو ندارم ولی بدون گفتن من خود مادرشوهرم تصمیم میگیره بدم میاد . قبلا مثلا میخاسم مهمون دعوت کنم فقط لا خودشون با خاله هاشون میدیدم دایی هارو دعوت کرده یعد میومد میگفت غذا زیاد کن اونا هم هستن

ما ورودیمونم یکیه دفعه قبل خواهرشوهرم سرما خورده بود شام دعوت کردن شوهرم گفت دو هفته نرین اگه برین د ...

تعارفی نباش بحث سلامتی تونه. الانم سخت نگیر بیخیال اگه با مادر شوهرت صمیمی هستی راحت بهش بگو از این کار خوشم نمیاد خودم لازم باشه دعوت میکنم.

نه باهاشون این حرفو ندارم ولی بدون گفتن من خود مادرشوهرم تصمیم میگیره بدم میاد . قبلا مثلا میخاسم مه ...

عادت کردن جای شما تصمیم بگیرن... من خیلی بدم میاد یکی دیگه جام تصمیم بگیره 

دلت که بزرگ باشه، خوشبختی🙂🙂