2777
2789
عنوان

اون وسایلی ک مرد میخره دادگاه به کی میده ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 32 پست
چرا طلاق؟ 😢دوس داشتی بگو

دوسش نداشتم خانوادم به زور دادن چن ماه کلا زندگی کردیم وسایلم نوعه نوعه هنوز ظرفشوییمو نیومده بودن وصل کنن اگر بچه ننهنبود باهاش زندگی میکردم ولی متاسفانه به بلوغ ازدواج نرسیده  بود 

چقد بی فکر حرف میزنید ..بنظرت اسونه بیاد تو این زمونه ۴ تا وسیله ای که اکه بخره کم کمش ۶۰ میلیون میش ...

😑😑😑😑😑😑😑😑😐😑😐😑

کاش شما هم انقدر راحت توهین نمیکردی!!!!

حالا مگه باید بخره؟!! وقتی از قبلی گرفتن و رسمشونه خوب برای بعدی هم همین‌کارو بکنن بجای اینکه چار تا تیکه آهنو بار بزنن !!!!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو خدا روزی تو یه جا دگه بده معلوم نیس از کجا اعصابت خورده اومدی خودتو تو تاپیک من خالی میکنی ...

برات گزارش زدم که دفعه بعد اگر تاپیک زدی جنبه کامنت خوندن داشته باشی

در ضمن این  تویی که تازه از راه رسیدی بعد به من میگی مرده!!!!! سوخته!!!!!😂😂😂😂😂😂😂😂😂آخه تو و اون یارو که بهش شوهر کردی چی هستین که بسوزی براش!!!! اونم یکی بوده مثل خودت 

خوب کردی طلاق گرفتی یا طلاقت داده😂😂😂😂😂

البته واکنشت و پرخاشگریت طبیعیه خوب ، تو بد مرحله ای از زندگیت هستی 

برو بچه برو پی کارت بابا

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
من چند وقت پیش تو یه پیج وکیل خوندم مال مرد خانم فقط وسایل حق داره ببره که به عنوان جهیزیه آورده یا ...

اگه شاهدو هیچی نداشته باشه چی

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......
فک کنم مرده بدجور سوخته بیچاره 🤦‍♀️

😂😂اره والله

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
😑😑😑😑😑😑😑😑😐😑😐😑 کاش شما هم انقدر راحت توهین نمیکردی!!!! حالا مگه باید بخره؟!! وقتی از قبل ...

از کجا معلوم این خانوم میخواد دوباره ازدواج کنه شاید میخواد مستقل زندگی کنه ..طوری میگین ۴تکه اهن ..دنیا روی این اهنا میچرخه 

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
😂😂اره والله

من برای تو هم گزارش میزنم به نی نی یارم ایمیل میدم

بخاطر توهینت نزدم ولی الان میزنم معلوم بشه کی مرده!!!!

از کجا معلوم این خانوم میخواد دوباره ازدواج کنه شاید میخواد مستقل زندگی کنه ..طوری میگین ۴تکه اهن .. ...

اشتباه از من بود که این حرفو زدم فکر کردم با یه آدم پخته طرفم نه دو تا بچه مدرسه ای که اصلا منظورمو نفهمیدن

البته خوب اگر محتاج باشی مجبوری خاطره زندگی شکست خورده قبلیتو با خودت اینور اونور کنی!!!!!

امیدوارم ایندفعه منظورمو گرفته باشید😑😑😑😑😑

خوش باشی 

اشتباه از من بود که این حرفو زدم فکر کردم با یه آدم پخته طرفم نه دو تا بچه مدرسه ای که اصلا منظورمو ...

نه والله نگرفتم😂😂😂عالیه حتما گزارش بزن چون میخوام کاربریم پاک بشه .ممنونم ..

ولی من برای تو نمیزنم ادم کینه ای نسیتم🙂😁