2777
2789

روز خواستگاری و موقع حرف زدن با آقا پسر چه رفتاری داشتید ؟ از جهت نگاه کردن خندیدن مدل صحبت کردن و... همینطور چه سوالایی پرسیدید . اول اون شروع کرد به صحبت یا شما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیشتر حرف زدم همه چی در جای خود لبخند  جدی بودن زبان بدن من از چیزایی که واسه م مهم بود ...

نگاه کردن باید باشه یا نباشه مثلا وقتی که داره صحبت میکنه باید نگاهش کنم ؟ وقتی خودم صحبت میکنم چطور؟

صحبت نکردم😐

من شرو کردم اول ازش پرسیدم توقعاتتونو از همسرتون بگین بعد نظرات خودمو گفتم بعد دیگه در مورد اینکه نظرش در مورد کار کردن تحصیل رفت و امد با خانواده و فامیل و نحوه ی پوشش و درامد و خرج گردن برا خانم و در کل ۱۰۰ سوال در خواستگاری رو تو گوگل بزن بعد مهما رو بپرس

لباس و رفتار هم رسمی بودم

نگاه کردن باید باشه یا نباشه مثلا وقتی که داره صحبت میکنه باید نگاهش کنم ؟ وقتی خودم صحبت میکنم چطور ...

آره خب نگاه کن چی اشکالی داره بعضی وقتا نگاهت و بچرخون این ور اون ور چون زل زدنی طرف معذب میشه

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

سنتی بود ولی شوهرم خیلی خوش رو نشست کلی حرف زد باهام منم جوابشو میدادم اولین بارمون بود ک همو می‌دیدیم و حرف می‌زدیم ولی اصلا احساس غریبی نمی‌کردیم.روز تولدش بود گفت بهم کادو نمی‌دید 😐کاملا هم محجوب هست ها گفتم سردیتون نکنه😒ترکیده بود از خنده

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
نگاه کردن باید باشه یا نباشه مثلا وقتی که داره صحبت میکنه باید نگاهش کنم ؟ وقتی خودم صحبت میکنم چطور ...

به نظر من نگاه کن چشمای ادم هیچ وقت نمیتونه دروغ بگه 

ولی نه اونقد که بگه هیزی😅😅😅

ماپدرمادرامون صحبت کردن 

ماهم اول اومدن خانواده ها حرف زدن بعد ماهم همدیگه رو دیدم بعدش دوباره اومدن ما حرف زدیم.

یعنی اصلا نظراتتو اینا رو باهم چک نکردین؟الان راضی هستی؟