2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین سخت گیری های الکی باعث شده مردمان این دوره هیچی از زندگیشون نفهمن و همش مضطرب باشن مامانم میگه ...

والا به خدا اخه ساید چی داره که دخترا میگن حتما باید ساید باشه

والا به خدا اخه ساید چی داره که دخترا میگن حتما باید ساید باشه

عزیزم ساید اصلاً جا نداره

جابجاییش هم سخته

تو کاری با عقل کم مردم نداشته باش که همش درگیر چشم و هم چشمی ان

دوقلو خیلی خوبه

من که ایرانی پروشات گرفتم عالیه،الان ۱۵تومنه

تو می خوای بهتر بگیری هیمالیا هم قشنگه،هم خوب کار می کنه۲۵

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
من برای جهزیه دونار خریدم که متاسفانه قرارشد سفید برامون بیاره ویه ماه طول کشید بعدشم صاحب مغازه فوت ...

دونار آشغاله ، مامانم و خالم مدل پایین فریزرش رو دارن ، فریزرش اصلا یخ نمیزنه مدام باید سشوار دستت باشه یخ موتورشو آب کنی . مادرشوهرم الکترو استیل داره خیلی راضیه . منم پارس گرفتم براب جهیزیه ولی هنوز کاز نکردم

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

من هیمالیا مادرم پارس خواهرم اسنوا دارن تاحالا مشکلی نبوده مهم اینه که داشته باشی پر شون کتی والا یخچال 100میلیون باشه داخلش هیچی نباشه چه فایده

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓
پارس خیلی خوبه ولی ظاهرش معمولیه

من دوقلو پارس گرفتم برای جهیزیه 

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد