2777
2789

که باید کوتاه کنی بچه رشد نمیکنه و......

موهاشو از زمان تولد کوتاه نکردم دوسالو نیمشه و فره 

خیلییی دوسشون دارم و قیافشم خاص کرده

اما خانوادم دیگه ولکن نیستن

عاشق موهاشم اصلا دلم نمیاد یک سانتشم کوتاه بشه

حالا اگه بخوامم کوتاه کنم واسش نمیدونم چه مدل میشه کوتاه کرد که خیلی بهش بیاد

البته قیافه خودشم نازه ولی درکل اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه

۹۹/۹/۹خونه ای که دوست دارمو خریدم.برای براورده شدن ارزوم یه اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم میفرستید ⚘

چه جالب دقیقا مثل من

ولی من دلم میخواد کوتاه کنم داره اذیت میشه دخترم الهی دور موهای فرفریش بگردم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کوتاه نکردم.اتفاقا خیلی گفتم جواب دادم‌مگه من تو موهای شما دخالت میکنم چکاربه مسائل شخصی مادارید همه ساکت شدن.اگرکوتاه کردی عکس بده ببینم پسرم من چطورمیشه.اونم موهاش فر.البته موهای خودمم فر

خب حداقل یه بار بزن. ابدی که نیست. در میاد باز. بذار سرش یه نفسی بکشه

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭

عکسشو نمیدی؟ 

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭

نه دیوونه حیفه کوتاه نکنی هامن عاشق اینم پسر داشته باشم موهاش بلند شه با کش ببندم😍😍😍😍تازه پسر خالمم موهاش انقد لخت وبلنده همه فک میکنن دختره

از اونام کهاز هرانگشتمده تا هنرشُرشُرمیکنه😍😎😂یه روانشناسبدونمدرک🤦🏻‍♀️😂اهل درس🤓یه اکتیوبه تمام‌معنا😜
چه جالب دقیقا مثل من ولی من دلم میخواد کوتاه کنم داره اذیت میشه دخترم الهی دور موهای فرفریش بگردم

وای پس همدردیم

الان دو روزه تو فکرشم خیلی دلم میگیره اگه کوتاه بشن

۹۹/۹/۹خونه ای که دوست دارمو خریدم.برای براورده شدن ارزوم یه اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم میفرستید ⚘

موی کودک ربطی به رشدش نداره عزیزم... 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

ببین گلم باید از لحاظ مدل صورت کوتاه کنی که ی مدل کوتاه نکنی که پیشونی بزرگ نشون بده یا صورتشو کشیده باید براساس مدل صورتش کوتاه کنی

واقعا ببخشید خواهرم منو لغو زد و من خودم گوشی خریدم اومدم نی نی سایت کاشکی خواهر نداشتم😔😔
نه دیوونه حیفه کوتاه نکنی هامن عاشق اینم پسر داشته باشم موهاش بلند شه با کش ببندم😍😍😍😍تازه پسر خا ...

پسر من تابحال یک نفر نشده بگه پسره همه میگن دختره

منم با کش میبندم

وای پس همدردیم الان دو روزه تو فکرشم خیلی دلم میگیره اگه کوتاه بشن

الان تا کجاست موهاش من دخترم وقتی میبرم حموم میرسه تا زیر کمرش ولی وقتی خشکه تا سینه اش میرسه

یکی از دوستام پسرش موهاش فره همیشه موهاش تا چونه بلنده وبهش میاد

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

پسر من تابحال یک نفر نشده بگه پسره همه میگن دختره منم با کش میبندم

حتما باید کوتاه کنی باید بچه تو کوچیکی موهاش کوتاه بشه تا بزرگ شد نریزه تو الان گذاشتی موهاش بلند شده هوا به سرش نمیرسه و بزرگ شد مشکل میاره موهاشو حتما توسن کم کوتاه کن بزرگ شد موهاش پرپشت باشع حتما تاکید میکنم نباید بچه تو سن کم موداشتع باشه و باید کوتاه شع

واقعا ببخشید خواهرم منو لغو زد و من خودم گوشی خریدم اومدم نی نی سایت کاشکی خواهر نداشتم😔😔