عزیزان سلام. من ی چند روزیه خیلی گرسنه ام میشه. آزمایش چکاپ دادم چیزی نبود. تست بتا هم دادم منفیه. ببخشیدا زود زودم میرم دسشویی. پریودم عقب افتاده. سه کیلو هم اضاف وزن گرفتم تو ی ماه. من چم هست میتونید نظر بدین؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اشتهای کاذبه به گرسنگیت بها نده گرسنت شد بیشتر آب بخور تا غذا
میتونی تعداد وعده هذتو زیاد کنی و حجم غذاتو کم. کنی
چیزای که طبع گرم دارن بخور و سعی کن لباس پشمی بپوشی
بذار خل باشی خل رو موده اصا میمونه مغز خل تازه👍🏻. ..آآآ حکم لازم✔️ما که دل حکم کردیم♥️ اون چرا برد با خشت❌...ما همه جوره احترام گذاشتیم😎 و اون همه حرکات به مولا زشت😱....هرکی به ما رسید به ما گیر کرد قلابش😑... هر جا ما جفت شیش گذاشتیم اونا بردن با دو تا بش... 😶😐
اگر چکاپ رفتی و خبری نبوده گلم تیروییدم نداری چون علائم تیرویید اینا نیست
بذار خل باشی خل رو موده اصا میمونه مغز خل تازه👍🏻. ..آآآ حکم لازم✔️ما که دل حکم کردیم♥️ اون چرا برد با خشت❌...ما همه جوره احترام گذاشتیم😎 و اون همه حرکات به مولا زشت😱....هرکی به ما رسید به ما گیر کرد قلابش😑... هر جا ما جفت شیش گذاشتیم اونا بردن با دو تا بش... 😶😐
برو دکتر غددت عزیزم پس احتمالا دز داروتو عوض کنه حتما برو نمیدونستم تیرویید داری باید میگفتی از قبل نگران نباش