2777
2789
عنوان

اگه خودتونو بذارین جا من ...

74 بازدید | 6 پست

۶ ماه عاشقی کنین ،، با دلایل مسخره و لجبازیای الکی خودت رابطه رو کات کنی .. جدا شین .. ۶ ماه دور از هم ،، با کلی اتفاقای مزخرفی که تو تایم کاتتون افتاد و فقط از دور تماشا میکردی .. ضجه های شبونه ت،، افسردگی شدید و کاهش وزنت ‌‌‌...

.

بعد ۶ ماه که می‌رسید به هم ، بگه حال منم بعد تو تعریفی نداشت ، بگه وقتی رفتی معتاد شدم .. یه روز بگه درستش میکنم ، زمان بده بهم ، یه روز کلا ناامید از همه چی .. بزنه زیر حرفاش .. بگه من معتادم فلانم ،، به دردت نمیخورم ،، تو همه چی تمومی ...بره و باز فرداش پشیمون شه برگرده بگه آخه  منم با تو حالم خوبه ..

.

میمونین؟ اگه عاشقش باشین؟ چیکار میکنین اگه عشقتون یه پسر بیکار معتاد و افسرده باشه؟! که هم از خونوادش طرد شده .. هم تو خونه حبسش کردن ‌‌.. هم کتک خور باباشه ، هم مامانش را به راه بهش میگه ازت بدم میاد و حالم ازت به هم میخوره ..

.

وقتی گفت پول بسته نداره بخره پی ام بده آتیش گرفتم...

چیکار میکردین؟ بیخیال میشدین؟! میتونستین؟! حتی اگه عاشق بودین؟! خیلی بدم میاد از خودم و ضعف به این بزرگی .. که خوب و بد بودن حالم فقط به اون بستگی داره ... که وقتایی که نیست یه مرده متحرکم..

.

حس مسئولیت دارم .. اگه من باعث به این روز افتادنش شده باشم .. نکنه خودمم بتونم اوکیش کنم؟ نکنه پاش بمونم مث روز اولش شه؟ نکنه بتونم کمکش کنم و نکنم؟! 

توروخدا بگین چیکار میکردین اگه جام بودین .. خدا کجاست؟ چرا نیست؟

من بودم جات خودمو بیچاره نمیکردم احساسی تصمیم نگیر به ندای مغزت گوش بده اگه خواهر یا دوستت تو این شرایط بو چی بهش میگفتی

پسرمو یه صلوات مهمون کنید که حالش زودتر خوب بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشق منم خونوادش ریاد حمایتش نمیکنن و دوستش ندارن ولی خودش رو پاهاش خودش وایساده و میره سرکار و داره واس زندگیمون تلاش میکنه من میخام تا ابد کنارش باشم و جای اون خانوادشو واسش پر کنم ینی ب اندازه ای تمام کسایی ک اذیتش کردن و دوسش نداشتن..دوسش داشته باشم.کمکش کنم حال روحیشو خوب کنم.واقعا چون بدون اون نمیتونم پس کنارش میمونم و خودم میسازمش