2777
2789
عنوان

تاپیک رمان صحرا6886 چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 28 پست
فصل دوم که ترکیده چرا؟

نمیدونم والا اونی که ترکیده بود برگردوندن دوباره اونی که دیشب داشت می‌نوشت نمیدونم چرا الان ترکیده 

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا اونی که ترکیده بود برگردوندن دوباره اونی که دیشب داشت می‌نوشت نمیدونم چرا الان ترکیده&n ...

دیشب تو تاپیک دوم از نی نی یار درخواست کرد برگردونه.

اما دومی چرا بسته است؟

مرسی عزیزم.که توضیح دادی.. تاپیکش باز ترکیده خواستم ادامشو بخونم

تاپیکشودیشب نی نی یار بادرخواست خودش وخانمای  دیگہ برگردوندہ،میتونی کاملشوبخونی،باحالترہ

وخدایی که بشددددت کافیست❣
لطفا همه به نی نی یار  پیام بدین من ادرس نی نی یار و تاپیک رو گذاشتم

بچه ها ایندفعه باز بشه تو تلگرام کانال میزنم کپی میکنم بخونین..... ازم ناراحت نباشین

چشم آهویی🌹❄❄خوب می‌دانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم مانده‌ای، عاشق نوازی می‌کنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این می‌اندیشم؛"زنی که عشق را می‌پذیرد، تا چه اندازه بی دفاع می‌گردد!!!