2777
2789
عنوان

عشقم رفته سربازی

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیراز وا تو ۷سال یبار چطوری

عشقم ازم دوره ارومی منم همدان جور نمیشد همو ببینیم هیچ یا من نمیتونستم برم بیرون یا اون نمیتونست بیاد برا همین نمیشد تا روز کنکور من ک رفتم بیرون اونم امد واییییییییی ک خیلیییییییییییی حس باحالی بود من با هیچ پسری تا اون وقت با هیچچچچچچچ پسر غریبه ای رو در رو نشوده بودم الانم میگم ی جوری میشما اصلا از استرس وترس همه بدنمک بندری میرفت دستام میلرزید وایییی یاد ان روز میوفتم دوست دارم اب بشم هییییی  

خدایاهمه عشقارو بهم برسون  

جوری ک با فامیلای خودمونم پسراش راحت نمیتونم حرف بزنم مگه کوچیک در این حد خجالتی ام ولی با این نه     بعد رفتنش میگفتم برگرد قول میدم استرس نگیرم انقده میخندید    

خدایاهمه عشقارو بهم برسون