2777
2789
عنوان

عشقم رفته سربازی

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 56 پست
😐😂فقط تا یسال

از یع پسر شرور چه انتظاری داری

وقتی دیدم نماز میخونه کپ کردم

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوست پسرم یکی دو ماه دیگه میره و از همین نگرانم ، که نکنه منو یادش بره :(

ولی خب من معتقدم اگه عشق واقعی باشه اتفاقا بیشتر هم قدرتو میدونه

اگه واقعی نباشه هم ک بحثش جداست

اهوم باش ممنون شما چیزی سراغ دارین بخونم؟

نه عزیزم من عشق ندارم در حال حاضر😂

لایکم نکن اگه بیشتر از پنج تا لایک دارم😐مرسی که همنظریم و میخواستی لایکم کنی ❤️ای قادری که خدایی را سزایی ، جان ما را صفای خود ده و دل ما را هوای خود ده و چشم ما را ضیای خود ده و ما را آن ده که آن به و مگذار ما را به که و مه.یه صلوات برای حاجت من بفرستید.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.مرسی🌹

عزیزم عشقت چندبار بهت زنگ زده ؟؟عشق منم 3 روز قب عشق تو رفته سربازی 4شنبه هفته قب زنگ زد و این 4شنبه ک نتونستم حرف بزنم بابام گوشی رو برداشت سخته برات؟؟؟چندساله دوستین؟؟؟

خدایاهمه عشقارو بهم برسون  

نترس یادش نمیره تورو 

من ک عشقم یادش نرف اومد گرفت منو😁

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد
عزیزم عشقت چندبار بهت زنگ زده ؟؟عشق منم 3 روز قب عشق تو رفته سربازی 4شنبه هفته قب زنگ زد و این 4شنبه ...

اوم مال من تقریبا یروز در میون یا اگ بشه هرروز زنگ میزنه ارهه خیلی سخته ولی خب میگن بعد اموزشی شرایط بهتر میشه

۴ساله

اوم مال من تقریبا یروز در میون یا اگ بشه هرروز زنگ میزنه ارهه خیلی سخته ولی خب میگن بعد اموزشی شرایط ...

بابا ایول باز براتو خوبه کاش منم ی روز ی روز حرف میزدم حداقل بشه دوروز قدرشو بدون برا من بیچاره فک کنم وقت نمیکنه بعدش کجا اموزشی هست؟؟؟

آهان از کی رفته مگ ک انقد دیر دیر زنگ میزنه 

3 اذر فک کنم شرایطش جور نیست برا زنگ زدنو الا هرجور شده بود زنگ میزد خیلی دلم تنگ شده هر روز چشمم ب گوشیه