2777
2789

خاستم فقط بگم من ی ست هودی و اسلش دارم ک روش نوشتع btsهمینع؟😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفتین منم بلایکین

یه چیزایی رو نباید فهمید،ندونستن آرامش داره🖤  🍃🍃🍃🍃همه چی به وقتش قشنگه...💕💕                    هار بودن افتخار نداره .. با احترام جواب بدین...خارهاتونو فرو نکنین ما بازم میفهمیم خار دارین خارپشتای آفریقایی(معذرت از دوستای با فهم و شعور....مخصوص یه عده هاره)🙂💫

برای دریافت جایزه فکرکنم امسال نامزد نیستن وسلنا گومز هم امسال نامزد نشده برای دریافت جایزه

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

انقدر مغرورن که بدم میاد ازشون دختر مجری منوتو میخاست باشون مصاحبه کنه محل سگش نذاشتن یادشون رفته باباهای گداشون زمان قدین تو ایران کارگری میکردن که گرسنگی نمیرن حالا واسه ما ادم شدن

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست 
میشه بگی آرمی یعنی چی  چندجا دیدم i m army

ارمی یعنی سرباز

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست 
😂😂😂😂اره فکر کنم😅😅 یه گروه خواننده هفت نفره کره ایه جهت اطلاعتت میگم😁

خب پس منو از خودتون بدونین😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

میشه بگی آرمی یعنی چی  چندجا دیدم i m army

طرفداران گروه خوانندگی کره ای بی تی اس

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند