2777
2789
عنوان

ریحانه پارسا تو موزیک ویدیو شادمهر اخه؟؟؟ اون ور آب چه خبره اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی بیشتر عاشق شادمهر شدم  با این کارش نشون داد که خیبییلی مرد بزرگی هست و دست به دختر بی ...

چه مردی عزیزم اینا همش سیاه نمایی برای جذب فالور و افتادن تو زبون مردم نمیدونی چقد کثیفن بخاطر پول هر کاری میکنن قبل این طرفدار شادمهر بودم اما وقتی وارد این جریان شده بیخیالش شدم

من به بزرگی خدا ایمان دارم  اون همیشه کنارمه هیچ وقت منو تنها نذاشته... ازش ممنونم🧡
چه مردی عزیزم اینا همش سیاه نمایی برای جذب فالور و افتادن تو زبون مردم نمیدونی چقد کثیفن بخاطر پول ه ...

عزیزم فکر نمیکنم شادمهر نیازی به جذب فالوور داشته باشه 

انقد بدبین نباشیم

بیا خوشحال باشیم زندگی اونقدرا که به نظر میاد جدی نیست 😍😘
عزیزم فکر نمیکنم شادمهر نیازی به جذب فالوور داشته باشه  انقد بدبین نباشیم

هه ببین از سایتای شرط بندی چه پولایی در میارن چرا نیاز ندارن؟؟ هر چی بیشتر بهتره براشون

من به بزرگی خدا ایمان دارم  اون همیشه کنارمه هیچ وقت منو تنها نذاشته... ازش ممنونم🧡
هه ببین از سایتای شرط بندی چه پولایی در میارن چرا نیاز ندارن؟؟ هر چی بیشتر بهتره براشون

قاضی ما نیستیم 

من که گذاشتم رو معرفت و مرام شادمهر 

بیا خوشحال باشیم زندگی اونقدرا که به نظر میاد جدی نیست 😍😘
من خیلی بیشتر عاشق شادمهر شدم  با این کارش نشون داد که خیبییلی مرد بزرگی هست و دست یه دختر بی ...

دقیقا یه همچین داستانیه انگار،اما بعضیا دارن با بی انصافی برخورد میکنن با این کار شادمهر🙁