2777
2789
عنوان

تَب تندی که خاموش شده...

133 بازدید | 12 پست

دور و برتون دیدین کسایی که فکرمیکردین خیلییی عاشق همن ولی یروز خبر جداییشونو شنیدین؟

بنظرتون چی باعث میشه عشقای گرم یروزی سرد بشن؟

و ادما از هم خسته بشن؟

برای خودم پیش اومده

جنگیدن یه طرفه از سمت تو

ارزش قائل نشدن طرفت برای تو

غرور زیاد

تحقیر

باعث میشه یهو سرد بشی و بخوای دیگه با عقل و منطق ادامه بدی بجای احساسات

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نام خدا ،اوسکلیشون باعث میشه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

اره پسرداییم.سر زنش که دخترخالمه تا ارنجشو فرو کرد تو شیشه های خونه داییم حتی روی مادرش دست بلند کرد دعواها کرد تا براش گرفتنش،داییم عاقش(آق) کرد .تاحالا ۳دفعه تا پای طلاق رفتن بخاطر بچه هاش کوتاه اومدن.

❤ 
اره پسرداییم.سر زنش که دخترخالمه تا ارنجشو فرو کرد تو شیشه های خونه داییم حتی روی مادرش دست بلند کرد ...

واقعا ادما اگر بدونن یروزی توی این نقطه قراره میگیرن, هیچوقت اینجوری نمیجنگیدن برای رسیدن به خواستشون!

واقعا ادما اگر بدونن یروزی توی این نقطه قراره میگیرن, هیچوقت اینجوری نمیجنگیدن برای رسیدن به خواستشو ...

اره اینا تو جمع هم زیاد همدیگه رو تحویل نمیگیرن.البته پسرداییم یه ادم کثیف نمک نشناسیه بیچاره زنش

❤ 
چی باعث شد اون عشق از بین بره؟

سیلی داییم 😃😃😃😃😃😃😃😴😐😐😐😐😐😐😐😐😐

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم ....