واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
سلام دوست عزیز. من فیلم زیاد نگاه میکنم. اوایل برای سرگرمی الانم برای یک کانال فیلمهایی که موضوعات تبلیغ مانیفست صهیونیسم یا مشابه رو داشته باشه تفسیر میکنم. فیلم توی برفی اگر شبه مستند باز هستی فیلم کوهنوردان آند که شبه مستند هست روایت دو دوست که در برف آند گیر میکنن. اگر هیجانی ترسناک میخای فیلم درخشش. البته این فیلم رو با زن یا شوهرتون نبینید چون ممکنه اونم مثل جک قاطی کنه😄 . اگر فیلم با موضوع زنده موندن در طبیعت خشن و فرار میخای فیلم راه بازگشت که البته راه پیش رو هم نامگذاری شده خیلی خوبه. فیلم بازگشته با بازی دی کاپریو. فیلم فروزن(منجمد) هم هست که البته این فیلم یه مقدار آماتوره ولی شاید یکبار دیدنش بد نباشه. اینکه گفتی برف و سرما دستم بسته شد وگرنه فیلمهای بهتری هم بود.اینم بگم این فیلمها که گفتم شاید یه مقدار مردونه باشه. نمیدونم. در پایان به دوستانی که پاسخ میدن عرض کنم اصلا از فیلمهای دارای موضوعات خیانت و تبلیغ حرام زادگی و ... نام نبرید چون حتی نگاه کردنشون برای یکبار هم میتونه تاثیرات بشدت مخرب بزاره.
خدایا کاری کن به هم رحم کنیم در روزگاری که شیطان قدرت گرفته از اعمال ما.