2777
2789
عنوان

چس ترمی های دانشگاه ندیده...

398 بازدید | 30 پست

در حق ما بدبخت هایی که تازه دیپلم گرفتیم بعد ۱۲ سال درس خوندن خیلی ظلم شد...فک کنید این همه تصور میکردیم که بریم دانشگاه اووووو چه جای خفنی بشه میریم شوهر میکنیم اونجا و اکیپ میشیم و عشق باشد خلاصه و فلان، الان یه سایت داغون که ۱۰ بار باید رفلش کنید تا یه مطلب بیاد بالا و برنامتو بگیری و دو هفته از کلاس عقب بمونی غیبت بزنن برات اینورم تو گروه های واتساپ همه دارن از اینکه سایت بالا نمیاد مینالن...قربون خدا برم همه هم پروفایل های عکس گل محمدی و چهار تا بچه قد و نیم قد گذاشتن کا هرجور فک میکنم میبینم دافشون منو و رفیقامیم...🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشگاه میخواستی بری یا تفریح😐🤔😂

منوخدآمرفیق فابیم☺️افتخارم اینه خوزستآنیام😍 فقط انرژی مثبت😉تاجیآ دستآ بالآ بالآ💙ته تغآریِ بابا خآن👋😉پروازی ۶۵٠😻😛 من از اون آبـی خفنام(؛💫 بعد از خدآ فقط اسم تو بهم آرامش میده یاحسین💚😁اسفندی😎❄دختری که مرجع تقلیدش کوروش و داریوشِ👑😇 مراقب طبیعت باشیم🌱🐥زودا که نباشد وی و "ایران" باشد😏

عکس گل محمدی و چهارتا بچه قد و نیم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه