2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم عین نی قلیون بودم قرص خوردم چاق شدم اما بازم دوسدارم باس ن م چاق تربشه

اسم قرص چی بود؟ ؟

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

روی یه سطح که اندازه ده سانت از زمین فاصله داره وایسا،قسمت جلویی پات روی سطح و قسمت پاشنه پات روی هوا قرار بگیره،توی ۳ تا ست ۲۵ تایی پاشنه پات رو به سمت زمین ببر و برگرد به حالت عادی،تضمین میکنم بعد از دو سه ماه مچ پات پر و زیبا میشه👌

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)

چطوری ارزوی چاق میکنید 😒 بخدا منم لاغر بودم ۵۸ بودم یعنی لاغر نبودم خیلی خوب بودم چن ماهه چاق شدم ۷۶ وزنمه البته از پایین چاق میشم فقط از ب ا س ن ولی دوس دارم بیام وزن قبلیم 

چشمات قشنگ ترین سیاهیِ سرنوشتمه :)🖤🥀
چطوری ارزوی چاق میکنید 😒 بخدا منم لاغر بودم ۵۸ بودم یعنی لاغر نبودم خیلی خوب بودم چن ماهه چاق شدم ۷ ...

براچاقیه عطاری هادارن

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
منم عین نی قلیون بودم قرص خوردم چاق شدم اما بازم دوسدارم باس ن م چاق تربشه

برگشت نداشت؟؟؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
میشه عکس بدی حتما باید 10 سانت فاصله داشت؟

عکس که ندارم ولی حتما نباید انقدر باشه،مثلا چطور روی پله وایمیسی،روی سطح پایینتر و یادم رفت بگم دستت رو باید بگیری جایی که نیفتی،توی گوگل بزن حرکت پشت ساق پا،یا همچین چیزیه،من انجام دادم و نتیجه گرفتم،خیلی بهتر شد

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)