2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اولا خونسردی خودتو حفظ کن...من اول خیلی لاغربودم عشقم همون نامردی ک تنهام گذاشت گفت کاش یذره چاق بشی..خلاصه ک رفتم پودر گیاهی طلای.سبز روخربدم...و قبل ناهار وشام خوردم....من ی شهر دیگ بودم وقتی رفتم شهرخودمون هیچکس منو نمیشناخت....خییییلی چاق شدم....فکرشو بکن 54 بودم شدم 65....خیلی خوشکل شدم پودر رو قط کردم ولی ب حالت قبل برنگشتم...درضن روزی یدونه قرص ویتامین ایی هم میخوردم...

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
اسی اولا خونسردی خودتو حفظ کن...من اول خیلی لاغربودم عشقم همون نامردی ک تنهام گذاشت گفت کاش یذره چاق ...

خخخخ خونسردیم و حفظ میکنم راستش منم یه جورایی داستانم شبیه خودته این پودر و از کجا میتونم پیدا کنم؟

تو هدیه ی خدایی ب من!میشه یه صلوات از ته دل مهمونم کنی؟
خخخخ خونسردیم و حفظ میکنم راستش منم یه جورایی داستانم شبیه خودته این پودر و از کجا میتونم پیدا کنم؟

از عطاری ها....من میخرم 38تومن

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
پودر جنسیینگ از عطاری بگیر هرروز قبل از غذا ، یه قاشق تو آب حل کن بخور موز و کره بادوم زمینی و سیب ...

این جنسینگ چی هست عوارض نداره؟

تو هدیه ی خدایی ب من!میشه یه صلوات از ته دل مهمونم کنی؟