2777
2789

من کلا دو هفته چسب زدم دیگه نزدم

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکترتون خودش زد؟؟من دکترم اصلااا انگار نه انگار بعدعمل فرستاد منو پی کارخودم😐😐

نه راستش هزینه اسنپ زیاد میشد یه بار فقط رفتم زد. سال 97 عمل کرده بودم. الانم بینیم خیلی خوب شده

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 
نه راستش هزینه اسنپ زیاد میشد یه بار فقط رفتم زد. سال 97 عمل کرده بودم. الانم بینیم خیلی خوب شده

پس اینکه کج میشع و. اینا چرته؟؟؟منم خودم میزنم ولی با چندنفرحرف زدم میگفتن نه تا چندماه باید دکتربزنه و. فلان یکم ترسیدم

حتما چسب بزنید.دوست من نزد.بعد یکسال دماغش بزرگ و افتاد.انگار ورمش نرفت.چسب تاثیر داره

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
شما تا چندماه براتون زد؟؟فانتزی عمل کردین یا نیمه فانتزی ؟

نیمه فانتزی ولی ماساژ میدادم حسابی. اره بابا الکیه کج نمیشه بخاطر این چسب میزنن که پوست بینی سریع بچسبه به استخون. و اینکه ورم بخوابه

نیمه فانتزی ولی ماساژ میدادم حسابی. اره بابا الکیه کج نمیشه بخاطر این چسب میزنن که پوست بینی سریع بچ ...

وای این دکترمن حرفی ازماساژ نزده😐😐چیکارکنم حالااا؟؟ماساژ واسه چیه؟؟؟

وای این دکترمن حرفی ازماساژ نزده😐😐چیکارکنم حالااا؟؟ماساژ واسه چیه؟؟؟

ماساژ برای اینه که ورم بخوابه. به اصطلاح خودشون اب زیر بافت از بین بره. تو گوگل سرچ کن حتما نگاه کن

تا چندماه میزد؟؟؟نمیدونی استانداردش چقدره؟؟

۶ماه باید بزنی

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
ماساژ برای اینه که ورم بخوابه. به اصطلاح خودشون اب زیر بافت از بین بره. تو گوگل سرچ کن حتما نگاه کن

انجام ندم مشکلی پیش میاد؟؟اخه دست میزنم به بغلای بینیم دندونام تیرمیکشه

یه سوال دیگه😄تا چندماه چسب میزدی؟

انجام ندم مشکلی پیش میاد؟؟اخه دست میزنم به بغلای بینیم دندونام تیرمیکشه یه سوال دیگه😄تا چندماه چسب ...

من دو هفته چسب زدم فقط. واسه من از همون لحظه که به هوش اومدم ذره ای درد نداشت