2777
2789
عنوان

⚫⚫⚫مارادونا⚫⚫⚫

172 بازدید | 14 پست

نشریه آرژانتینی کلارین مدعی شد مارادونا دچار مشکل قلبی شدید شده و حال و اوضاع وخیمی دارد. او به بیمارستان منتقل شده است.برخی رسانه ها مانند مارکا خبر از فوت  او داده اند. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوت کرد. خبرش تایید شد ویکی پدیا هم نوشت🖤

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

کی هست

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤
دست خدا به خدا پیوست😐😐😕😕😕

😂😂😂😂

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

مارادوانا کناکنا

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥