2777
2789
شوهرت مرموزه خيلي  شك نه ولي درگيري داريد تو چندروزاينده و زودگذره بنظرم

الان باهاش قهرم دعوامون شده 

این ماه ازمایش دادم گفت بارداری پونزده روز بعدش ی خون ریزی شدید داشتم و دفع شد دقیقا همون روز پدرش مجبورش کرد بره سر کار ی هفته رفته حالمو ک نمیپرسه هیچ تازه پیام میده دعوا و بحث میکنه 

تنها نمیزاره تا سر کوچه برم هرجا بخوام برم اول باید بهش بگم کلی التماسش کنم بزاره برم 

خستم 

بنظرت چیکار کنم درست بشه رفتارش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان باهاش قهرم دعوامون شده  این ماه ازمایش دادم گفت بارداری پونزده روز بعدش ی خون ریزی شدید د ...

احتياج به مشاورخانواده داريد عزيز و مطمئنم ك نمياد با اي توصيفات بهتره خودت تلفني مشاور بگيري 

هر جا ميري باخودش برو اصرار به تنها رفتن نكن يمدت تا خيالش راحت بشه به هر چي شك داره بذارش تو ديدش تا مطمئن بشه زمان ميبره ولي خوب ميشه

احتياج به مشاورخانواده داريد عزيز و مطمئنم ك نمياد با اي توصيفات بهتره خودت تلفني مشاور بگيري  ...

اره راضی نمیشه 

بعد ازدواجون اینطوری شده 

خیلی دوسم دارع وقتی اذیتم میکنه منو گریه میندازه بعدش پشیمون میشه و میاد پیشم 

ولی خوب خیلی دلمو میشکونه البته پدرشم اینجوره و اینکه خونوادش تو بچگی خیلییییی ازارش دادن و کتک خورده کلا اعصاب براش نزاشتن 

کی بهت گفته طلسم داری ؟ همینی که گفته خود ارضای کن؟

اره ، یه نفر بهم‌نگفته چن نفر گفتن طلسم داری ، ولی این گفت باید قبل خواب ۲ بار اینکارو کنی هرچی گناهت بیشتر باشه راحت تر باطل میشه

اره راضی نمیشه  بعد ازدواجون اینطوری شده  خیلی دوسم دارع وقتی اذیتم میکنه منو گریه میندا ...

اخي گناه داره بيچاره 

خيلي بهش كمك كن شوهرته و من حس ميكنم از ي زن خيانت ديده ك بي اعتماده به تو ببينً مادر از خواهرش چجورين 

و اينكه فعلافقط محبت كن بهش 

هیچی حالم اصلا خوب نیست اصلا دیشب تاحالا زنگ نزد چرا؟

تو يزن بهش ولي دعوا نكن باهاش با علاقه باهاش حرف بزن بعيد جواب بده ولي امتحان كن حتما 

ببين ديشب بهت گفتم يساعت ديگ خبر داري يا پيام نگفتم ازطرف شوهرته فقط ك