2777
2789
عنوان

اگر دوست قدیمیتون به شوهرتون پیام بده...

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 45 پست
عزیزم مگر خانومش اولیاشه؟؟یا اون اقا هنوز به سن قانونی نرسیده؟؟خیلی زشته برای یه موضوع کاری به خانوم ...

والا نظر منم بود به آقاهه پیام بدم

خواستم مطمئن شم

خیلی تعجب کردم از کامنت ها🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر میکردم فقط مردا غیرتی میشن که اونم اشتباه هست بنظرم الان کامنت هارو خوندم اینطوری شدم😳😂

این غیرت نیس عزیزم بی اعتمادیه من شخصا رو شوهرم تعصب دارم و خیلی هم دوسش دازم ولی اصلا دوست ندارم اگر دوست صمیمیم کاری با شوهرم داشت اول از من اجازه بگیره مگر به دوستم یا شوهرم شک دارم??خیلی کار بی کلاس و سطح پایینی هست شمام با اون اقا تماس بگیر و کارتو بگو 

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
چون خودشون رو گذاشتن جا اون زنه  مرده خودش عقل داره شعور هم داره یعنی چی زنگ بزنی به زنه یعنی ...

خیلی مسخرس شوهرم باید بیاد اینجارو ببینه 😄😄اونوقت منو میذاره رو چشماش 

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
خواستم مطمئن شم

اینجا هر کس بر اساس فکر و رفتار خودش هرکس ی چیزی میگه اما اگهمن منم بخوام نظری بدم بله واقعا بی ربطه که آدم بخواد برای تماسای کاری از همسر کسی اجازه بگیره ولی چون اینجا ایرانه و خانوما ی ذره بیشتر حساس و ممکنه ناراحت بشه یا ب خود خانومه زنگ بزن ولی ن اینکه اجازه بگیری این بی معنیه یا ب خود اقا بزن و حتما حال دوستتو ام تو تماس بپرس همین 

شما خودت یه خانمی دوست داری همچین اتفاقی واسه خودت بی افته  هر چند همکه زن بددل نباشه ولی تو د ...

اتفاقا به من زنگ بزنن ناراحت میشم

مگه من تلفنچیشونم:)

دو نفر دیگه با هم کار دارن

به من ربطی نداره

این دیدگاه منه

خواستم مطمئن شم کلا خیلی تعجب کردم