2777
2789

هر روز میگه احساس سرماخوردگی دارم درصورتی که اصلا ما نمیگیم میخایم بیایم خونتون

دوشب پیش میگفت خیلی دوس داشتم بیاین اینجا ولی حالت سرماخوردگی دارم بعدش فرداش شوهرم میگفت رفتم خونشون آخه کلید داره گفت دیدم داره بچه خواهرشوم که دوماهشه بغل کرده بوس میکنه آخه چرا خیلی ازش متنفرم😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش همه الان عین مادرشوهرت بودن.

ای کاش واقعا

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 

جایی ک برات احترام قائل نیستن نرو خب

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

كاش اينكارو مادرشوهره من بكنه😭 حالم بد ميشه از ديدنش

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

بهتر بیکاریدا 

وقتی کسی شمارونمبخواد بدون دلخوری ولش کنید 

خداروسکر پسرشونم متوجه نیتشون شدن 

پس حرص خوردن نداره

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح