2777
2789

نه پونه کوهی نیست

شبیه بومادرانه نمیدونم چیه ولی

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آویشنه..برای عفونت و سرماخوردگی دمنوشش عالیه تو چایی هم میتونی بریزی دم کنی

😢😢هرکسی یچی میگه 

ممنون

میخورم دیگه توکل بر خدا 😂😂😂

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 
شبیه رزماریه

دقیقا خیلی شبیه رزماریه 

ولی به تنها چیزی که شبیه نیست پونه اس استارتر من هرسال کلی پونه کوهی میخرم اصلا اینطوری نیست 

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚

من آویشن دارم برگهاش گرده یه زایده کنارشه از حالت گردی در میاد شبیه برگ. خیلی ریز

پونه دقیقا شبیه نعنای زنستونیه که برگهای بیضی داره ولی مخملی هست. نعنا براقه. 

این رزماریه انگار

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
من آویشن دارم برگهاش گرده یه زایده کنارشه از حالت گردی در میاد شبیه برگ. خیلی ریز پونه دقیقا شبیه ن ...

ممنون خوب توصیف کردی

ولی رزماری ام الان جلومه

این رزماری ام نیس ک 😂

نه رزماری ام الان جلومه اون نیست  

چرا عزیزم احتمالا این همون رزماری هستش ولی کوهیه. بهش اصطلاحا teremهم میگن یا اکلیل کوهی. برای دلدرد و نفخ عالیه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
😢😢هرکسی یچی میگه  ممنون میخورم دیگه توکل بر خدا 😂😂😂

من هرروز دارم پونه و اویشن میخورم این هیچکدومش نیست

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
گیاها بسته به مناطق مختلف ممکنه برگاش کشیده تر یا گردتر باشه؛این شببه پونه کوهی مناطق سرد وکوهستانیه ...

نه گلم . اره ف‌ک کنم پونه ی یه منطقه ای اس

دقیقا خیلی شبیه رزماریه  ولی به تنها چیزی که شبیه نیست پونه اس استارتر من هرسال کلی پونه کوهی ...

از کجا میخری ؟من هر عطاری میرم یمدل پونه دارن تقریبا پودر شده ست و تلخه 

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...