2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

85 بازدید | 8 پست

سلام دوستان.

دخترم سیزده روزشه.

از روز سوم زردی داشت.

دوروز تو دستگاه خوابید یکم بهتر شده بود.

بعد دکتر گفت دیگه دستگاه نمیخواد فقط شیر بده.

به پیشنهاد فامیل و آشنا از دیشب بهش شیر خشک هم میدم.

اما احساس کردم امروز زردیش بیشتر هم شده.

کسی بوده زردی بچش انقد طول بکشه؟

چیکار کردین که خوب شدن؟

عزیزم اگه زردیش بالا نیست نگران نباش خودت سردیجات بخور شیر خشت بخور ترنجبین بخور آب انار بخور آب زرشک خودت بخور همه اینارو ولی من به دخترم ترنجبین یه کوچولو میدادم خودش یواش یواش میره زردیش نگران نباش تند تند شیرش بده که دفع داشته باشه و تا جایی که میتونی گرمی نخور دیگه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ کسی تجربه ای نداره ؟

زردی پسر من تا نزدیک دوماهگیش طول کشید نزار انقدر طولانی بشه.ببرش یه دکتر خوب.به توصیه هیچ دوست و اشنایی هم درباره بیماریهای بچه ات گوش نده

خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم  

عزیزم پسر منم روز سوم زردی گرفت دو روز تودستگاه بود زردیش اومد پایین

اما تا دوماه زردی داشت هنوز ولی نه در حدی که به دستگاه نیاز باشه ازمایش هم داد دوماهگیش ولی زردیش خیلی کم بود

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم شما بچت بدنیا اومد ریز بود؟چندکیلو بود؟تاپیکای قبلیتو خوندم تو بارداری شیر میدادی الان برای من ...

مبارکه عزیزم.

من تا ماه پنجم بارداری شیر دادم.

بعدش دیگه هم دکتر زنان هم دکتر اطفال پسرم گفتش باید قطع کنی.چون دیگه اون شیر واسه بچه فایده ای نداره.و بچه تو شکمت هم ریز میشه.

منم تو یه هفته پسرمو از شیر گرفتم و کم کم به شیر محلی عادتش دادیم.

هنوز هم که دوسالشه میخوره.

بچه دومم هم از بچه اولم درشت تر بود.۳۶۰۰ به دنیا اومد.

مبارکه عزیزم. من تا ماه پنجم بارداری شیر دادم. بعدش دیگه هم دکتر زنان هم دکتر اطفال پسرم گفتش باید ...

ممنون که جواب دادی عزیزم خیالم راحت شد.دختر من ۱۸ ماهشه و تا پنج شش ماهگی حاملگی من دوسالش میشه.پس با خیال راحت تا آخر شیر میدم مشاوره طب سنتی هم میخوام برم.خدا بچه هاتو برات حفظ کنه