2777
2789
عنوان

خانما درباره واکسن ۱۸ ماهگی میایین

151 بازدید | 19 پست

پسرم چند روز دیگه واکسن ۱۸ ماهگی داره😫 حالا خودش به کنار ....میگن وقتی بچه اینو میزنه نباید پیش کسی که پیوند کلیه کرده بره ...یا مامانم که آمپول بیماری پوستی متوترکسات میزنه کسی اطلاعی داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته اینارو😳والله زمون بچه های ما که نمیگفتن🤷🏻‍♀️

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤

پسر من سر همه واکسنا اذیت شد ولی این خوب بود چون از عصر به بعدشم شیاف زدم بجای قطره استا

چون قطره استا کلا رو پسر من تاثیر نداره

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
عزیزم دخترمن ۱۰ اذر واکسن داره😁

روز تولد مامان من😍❤😘

ته عزیزم هر چیزی میشنوی باور نکن

ولی یکم دردناکه و بچه اذیت میشه....

دختر من ساعت ۱۱ ظهر زد از ۷ شب تبش شروع شد و پاشو نمیتونست تکون بده تا ۵ صبح تب داشت...فرداش خوب خوب شد مشکلی نداشت