emarat_land مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 56 عنوان کیا میخوان جهیزیع بخرن؟؟؟ 142 بازدید | 11 پست اگر قصد خرید لوازم خارجی رو دارینو می خواین لوازم اصل رو از بدل تشخیص بدین این زیر هر وسیله ای که میخواین رو بگین تا تشخیص اصل از بدل رو خدمتتون بگم 1399/09/05 | 12:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطی۴۵۶۵ عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 5201 میشه گزارش بزنید https://www.ninisite.com/discussion/topic/4973250/مانتو-عکس
mohaddesam عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 15417 من تو عقدم تو خرید وسیله فیکشم موندم چ برسه ب اصل دلت خوشه یا پولات از جیبات سرازیر شده
emarat_land مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 56 من تو عقدم تو خرید وسیله فیکشم موندم چ برسه ب اصل دلت خوشه یا پولات از جیبات سرازیر شده درست میفرماید دوست عزیز خیلی گرون شدهاما این بدل ها خودشون یه مارک دیگه هستن که تبدیل شدن به الحی و بوش و سامسونگمثلا قبلا مارکشون ایوولی یونیوا مدیا هستکه میشه این مارک هارو خیلی مناسبتر گرفت
emarat_land مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 56 مارک سونیا و سوزان چجوریه مارک های ایرانی اطلاع چندانی ندارمولی مارک ایرانی در کل متوسط هستن نه خوب نه ضعیف
emarat_land مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 56 شما مارک خوب میشناسید بهم معرفی کنید؟ بلهولی دوتا سوال رو پاسخ بدین تا راهنمایتون کنمیک چه لوازمی میخواینو چقدر میخواین هزینه کنید
اصلاحرفنداره عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 198 همه وسایل برقی اشپزخونه به جز یخچال و لباسشوییاگر میشه 5 تامارکعالی به ترتیت اولویت بگید ممنون هزینه هم خیلی انچانی گرون نه یذره کمتر
emarat_land مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 56 همه وسایل برقی اشپزخونه به جز یخچال و لباسشویی اگر میشه 5 تامارکعالی به ترتیت اولویت بگید ممنون&nbs ... بوش الجی کنوود تفال فلیپسببینید برا هر وسیله ای یه برندی رو معرفی میکنم خدمتتون مثلا مخلوط کن سیلور کرست از مخلوط کن بوش هم عالیترهظرفشوویی الجیمخلوط کن سیلور کرستجاروبرقی بوشابمیوه گیر بوشسولاردوم یا ماکرو الجی البته ماکرو کنوودم عالیهپلوپز و اتو رو تفالغذا ساز کنوودگوشتکوب و همرن بوشسرخ کن فلیپسچرخ گوشت مولینکس
اصلاحرفنداره عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 198 بوش الجی کنوود تفال فلیپس ببینید برا هر وسیله ای یه برندی رو معرفی میکنم خدمتتون مثلا مخلوط کن سیلو ... واقعا ممنونم از وقتی که گذاشتید ارامشی فراتر از حدتصور براتون آرزو دارم
emarat_land مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 56 واقعا ممنونم از وقتی که گذاشتید ارامشی فراتر از حدتصور براتون آرزو دارم ممنون در خدمتم هر سوالی داشتین