با چندجلسه و رفت و آمد میتونم تشخیص بدم ولی ایده ی شما برای سوال پرسیدن محترمانه و زیرکانه برای تشخیصش تو همون جلسه اول چیه ؟ منظورم از مستقل بودن اینه که بدونم اون آقا چقدر به حرف خانوادش برای انتخاب من گوش میده یا چقدر به نظرات خانواده من یا خودش بیشتر از من اهمیت میده و اینکه بعدا تو زندگی اگه به مشکلی خوردیم بین خودمون حل میکنه یا میره به خانوادش بگه .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب شوهرمن همون اول گفت من خوشم نمیاد که اگه بحثی بینمون پیش اومد چه خانواده من و چه خانواده شما خبر دار بشن.بعدم گفت دوست ندارم نزدیک هیچکدوم از خانواده ها باشیم
ببین من خواستگار داشتم۳۹سالش بود تو۵دقیقه اول گفت به مامانم بگم بهتون خبرمیدم گفتم نه که نه بره گمشه به خودشم گفتم مگه مامانت قراره بامن زندگی کنه تا چندماه دنبالم بود گفتم بره گمشه بچه ننه رو