2777
2789
عنوان

اشتباه تعیین جنسیت سونوانومالی در۱۷ هفته چقدره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 53 پست
اره چون ریزه بچه بخاطر اون،حتما قبل سونوهات چیز شیرین بخور تا بچه تکون بخوره

شکلات خوردم اولش کمی تکون خورد بعد ک خواست اندازه بگیره ساکت شد میزد رو شکمم ک تکون بخوره 

همه کسم دخترم❤
امکان نداره آنومالی صد در صد درسته.مگه اینکه دکتر بی تجربه باشه یا دستگاه قدیمی.مگه میشه پسر دختر بش ...

نمیدونم بخدا، هربارم یجای معتبر رفتم،اولی فقط ازروی سرش گفت،چون بچه پاهاشو باز نکرد، اینیکی اما قشنگ وسط پاشو نشون داد بهمون گفت ببینید خودتون 

برای منونینیم یه صلوات میفرستی❤از زایمان میترسم لطفا دعام کنین،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ان تی گفت 60.درصد دختره  ولی انومالی گفت پسره 💕

پس باور کنم،چون دکترمم گفت سونوی دیگت میشه۲۸هفتگی

[QUOTE=165780884]شک نداشته باش درسته به نظرم عزیزم حالا باز میخای صبر کن تا سونوی بعدی[/QUOTباشه عزیزم،اما سونوی دیگمم میشه۲۸هفتگی خیلی دیره

[QUOTE=165780884]شک نداشته باش درسته به نظرم عزیزم حالا باز میخای صبر کن تا سونوی بعدی[/QUOTباشه عزی ...

پس برو سیسمونی پسر گوگولیتو بخر😍اسپرت بخر که دیگ نگران نباشی

همه کسم دخترم❤
شکلات خوردم اولش کمی تکون خورد بعد ک خواست اندازه بگیره ساکت شد میزد رو شکمم ک تکون بخوره 

عه اره برای منم،تکون نمیخورد،اما دیروز قشنگ دست و پاهاشو باز کرده بود و تکون میخورد،فیلمشو گرفته همسرم از دیروز۱۰۰بار نگاش کردیم.

عه اره برای منم،تکون نمیخورد،اما دیروز قشنگ دست و پاهاشو باز کرده بود و تکون میخورد،فیلمشو گرفته همس ...

عاره منم فیلم گرفتم خخ بعدیا هم میخام بگیرم نگه دارم یادگاری

همه کسم دخترم❤
پس برو سیسمونی پسر گوگولیتو بخر😍اسپرت بخر که دیگ نگران نباشی

اره عزیزم، خودمم میگم برم همه چیز بگیرم اسپرتشو،تخت و کمدم که از اون سفیدا،لباس نوزادی هم سفید بگیرم،ایشالله بعد یه سونوی دیگه برم لباسای اصلیشو بگیرم

عاره منم فیلم گرفتم خخ بعدیا هم میخام بگیرم نگه دارم یادگاری

انشاءالله عزیزم،اره خیلی خوبه برای یادگاری،انشاالله نینیت سالم و سلامت بیاد بغلت گلم😘 😘 😘