2777
2789

سلام مامانای گل .من پسرم 19 ماهشه و یبوست داره گاهی خوب میشه و گاهی دوباره یبس میشه .موقع دفع خیلی میترسه گریه میکنه و خودشو بیشتر نگه میداره .هر کس هر کاری گفته کردم .پیشنهاد شما چیه تجربه ایی دارین!؟

شکمشو با روغن زیتون چرب کن و در جهت عقربه‌های ساعت ماساژ بده. 

چای به هیچ وجه بهش نده. نزار به چای عادت کنه. 

آب جوشیده ولرم بهش بده بخوره.

سیب پوست بکن بهش بده بخوره.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چایی اصلا نمیدم بهش . سیب خوبه برای یبوست یعنی!؟

سیب همینطوری بهش بده بخوره خوبه برای یبوست. 

همین سیب اگر رنده بشه و بمونه یه کم رنگش تغییر کنه، برای اسهال خوبه.

در کل روزی یه دونه سیب حتماً بهش بده. سیب اینقدر خاصیت داره که حد نداره. کسی که روزی یه دونه سیب بخوره، کارش به دکتر نمیوفته.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
مرسی عزبزم میشه رانی اناناس بدم بهش

ترجیحاً چیزای کارخونه‌ای بهش نده، مواد نگهدارنده دارن. ممکنه بدتر بشه.

خرمالوی رسیده عالیه من خودم یبوست داشتم با خرمالو خوب شدم ولی نمیدونم میشه به بچه خرمالو داد یا نه خ ...

اتفاقا دارم خرمالو پسرمم دوس داره خیلی دیشب یکم دادم بهش .الان از صبح بهم چسبیده و گریه میکنه .خودشو نگه میداره

مرسی عزبزم میشه رانی اناناس بدم بهش

آره دختر منم مدام یوبس بود یه عده میگفتن روغن زیتون بده یه قاشق بخوره . آخه کدوم بچه ای روغن زیتون خالی میخوره. منم دنبالش بودم ببینم از چه خوراکی خوشش میاد که بخوره. آلو و لواشکم دوست داشت بهش میدادم. نارنگی هم خوب بود. الان چون هوا سرد شده دختر من آب کم میخورد باز یوبس میشد دیروز بهش آب گفتیم زیاد بخوره بهتر شده

اتفاقا دارم خرمالو پسرمم دوس داره خیلی دیشب یکم دادم بهش .الان از صبح بهم چسبیده و گریه میکنه .خودشو ...

والا دختر من خیلی بدتر از پسر شما بود خیلی خودشو نگه میداشت . من دیگه بعضی مواقع صابون براش شیاف میکردم. چون مدام خودشو نگه میداشت میدی تا یه هفته یوبس بود هربار یه ذره یه ذره با دردد دفع میکرد