نمیشه جانم نمیشه عزیزم بعضیا توان خریدن گوشت گوسفند شتر مرغ و این چیزا رو ندارن مجبورن فقط مرغ استفاده کنن
نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یارعالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین اقایون محترم درخواست دوستی ندید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من منظورم اوناییه که الان میرن چندتاچندتامیخرن تواوج گرونیش
خب منم همونا رو گفتم دیگه
نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یارعالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین اقایون محترم درخواست دوستی ندید
در ایران رشد قیمت دلالی هست ..هیچ ربطی به عرضه و تقاضا نداره ...اقتصاد ایران کلا از اقتصاد کل جهان جداست انگار ...اصلا از این فکرا نکنید که نخرید ارزون میشه..نهایت رو دستشون میمونه میفرستن جاهای دیگه مثل گوجه یا روغن
سالها گذشت و من فلسفه اینکه چرا ایرانی ها هر چی گرونه صف میکشن براش رو نفهمیدم😞😒
یه زمانی صف میکشیدن چون اکثرا قشر متوسط بودن و قدرت خرید داشتن یه کم. الان اکثر مردم واقعا پول ندارن که بخوان صف بکشن و انبار کنن تو خونشون. اینا زر زرای دولته که تقصیر گرونی ها را بندازن گردن مردم بیچاره. من اطرافم حتی یک نفر هم ندیدم که مثلا با این قیمت دو یا سه تا دونه مرغ بخره برداره
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
یه کیلو گوشت قرمز چند تا غذا میشه باهاش درست کرد یه خانواده چند نفره وسعش نمیرسه تو این مملکت همش گوشت قرمز بخوره