2777
2789

بیاین ازهمین مرغ شروع کنیم همین ماخانما.بیاین حتی اگه میتونیم ده تابخریم فقط درحدنیازبخریم یک کیلوبخریم وکمتربخوریم بجاش گوشتهای دیگه مثل بوقلمون گاو گوسفندبخریم میدونم گرونتره ولی اوناروکمترازمرغ میریزیم توهرغذایی.خوشمزه ترم هستن واینکه گرونیشون توجیه داره.بنظرم ودمامردم بایدازیه جایی شروع کنیم وجلوشونوبگیریم اینقدرنخریم یاخیلی کم بخریم تامرغاشون بگنده.هرچیزی خریدارنداشته باشه تولیدشون کم میشه سودشون میادپایین مجبورن برای جلب رضایت مشتری هرکاری بکنن حتی رقابت پیش بیادبرای تولیدباکیفیت تروسالمترماچون خودمون برعکس اینکارومیکنیم میگن همینه که هست میخوای بخواه نمیخوای نخر.بورکنید ماملت قوی ای هستیم کافیه فقط همت کنیم وفرهنگسازی کنیم

نمیشه جانم نمیشه عزیزم بعضیا توان خریدن گوشت گوسفند شتر مرغ و این چیزا رو ندارن مجبورن فقط مرغ استفاده کنن 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه جانم نمیشه عزیزم بعضیا توان خریدن گوشت گوسفند شتر مرغ و این چیزا رو ندارن مجبورن فقط مرغ استفا ...

من منظورم اوناییه که الان میرن چندتاچندتامیخرن تواوج گرونیش

من منظورم اوناییه که الان میرن چندتاچندتامیخرن تواوج گرونیش

خب منم همونا رو گفتم دیگه 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

در ایران رشد قیمت دلالی هست ..هیچ ربطی به عرضه و تقاضا نداره ...اقتصاد ایران کلا از اقتصاد کل جهان جداست انگار ...اصلا از این فکرا نکنید که نخرید ارزون میشه..نهایت رو دستشون میمونه میفرستن جاهای دیگه مثل گوجه یا روغن 

من دیگه توان خریدن و ندارم 

والا گوشت فقط نشون دیگ میدم 

برنجم که شد سیصد 

همونی دارم کمتر درست میکنم 

تازه به شوهرم میگه بهتر  انداممون  بهم نمیخوره

کاربری هشتمم خودمم نمیدونم چرا میترکم  
سالها گذشت و من فلسفه اینکه چرا ایرانی ها هر چی گرونه صف میکشن براش رو نفهمیدم😞😒

یه زمانی صف میکشیدن چون اکثرا قشر متوسط بودن و قدرت خرید داشتن یه کم. الان  اکثر مردم واقعا پول ندارن که بخوان صف بکشن و انبار کنن تو خونشون. اینا زر زرای دولته که تقصیر گرونی ها را بندازن گردن مردم بیچاره.  من اطرافم حتی یک نفر هم ندیدم که  مثلا با این قیمت دو یا سه تا دونه مرغ بخره برداره

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
یه زمانی صف میکشیدن چون اکثرا قشر متوسط بودن و قدرت خرید داشتن یه کم. الان  اکثر مردم واقعا پول ...

موافقم یه بخشی که دولت نظارت نداره ومافیادرست شده توهرچیزی.ولی مامیتونیم خودمون زمینشون بزنیم مثلاهربارروی یک چیزتمرکزکنیم

خب همونا بجای خریدن دوتامرغ یک کیلوگوشت قرمزبخرن اوناییکه چندتاچندتامیخرن نمیشه گفت نمیتونن وفقط مرغ ...

یه کیلو گوشت قرمز چند تا غذا میشه باهاش درست کرد یه خانواده چند نفره وسعش نمیرسه تو این مملکت همش گوشت قرمز بخوره 

یه کیلو گوشت قرمز چند تا غذا میشه باهاش درست کرد یه خانواده چند نفره وسعش نمیرسه تو این مملکت همش گو ...

هرکیلوچهاربارمیشه باهاش خورش یاابگوشت درست کرددوتامرغ هم هشت تیکه هست اگه خانواده چهارنفره باشه هرمرغ میشه اندازه دوبارهمون میشه ولی گوشت قرمزلااقل هورمون نمیخوری اهن هم داره