2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیا تو ایران تبروئدشون کم کار یا پر کار فقط باید هر روز قرص رو موقع خورد هیچ مشکلی هم نداره 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

اگه واقعا چند آزمایشگاه معتبر بردی انجام دادی به این نتیجه رسیدی که تیروئید داره زودتر دست به کار شو که تیروئید برای بچه خیلی بده چون اگه دیر بجنبی دارو استفاده نکنه فرزندت نسبت به هم سن و سالای خودش خیلی عقب می مونه

اگه واقعا چند آزمایشگاه معتبر بردی انجام دادی به این نتیجه رسیدی که تیروئید داره زودتر دست به کار شو ...

فعلا فقط یجا ازمایش دادم دکتر غدد امروز وقت گرفتم ببینم نظرش چیه در حال حاضر فک کنم رشدش خوبه قدش 96 وزنش هم 14800 بده به نظرتون؟

من پسرم چکاب دوسالگیش بردم آزمایش تشخیص کم کاری تیروئید دادن دیگه خودمو کشتم بردم چندتا آزمایشگاه معتبر جوابش نرمال بود بعدش بردم فوق تخصص بیمارستان دکتر غریب که گفتن مشکلی نداره.الان هم سالیانه بازم تیروئیدشو چک میکنم تیروئید اگه درمان نشه خیلی بده برای بچه