2777
2789
من اولی طبیعی بود اینم طبیعی.ولی استرس طبیعی دارم از الان دیگه

خدا بهت قوت بده من به طبيعي فكر ميكنم از تو خالي ميشم 😨

خدا رو شكر سزارين هستم 

خدا بهت توان و سلامتي بده هميشه خيلي قويي ماشالاه

✨❤️🌟و خدايي كه به شدت كافيست✨❤️🌟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بهت قوت بده من به طبيعي فكر ميكنم از تو خالي ميشم 😨 خدا رو شكر سزارين هستم  خدا بهت توان ...

نه خواهر قوی کجا بوده سر زایمان اول چشم و دندون هم به فنا رفت چکار کنم چاره چیه دیگه خدا خودش کمکم کنه .

نه خواهر قوی کجا بوده سر زایمان اول چشم و دندون هم به فنا رفت چکار کنم چاره چیه دیگه خدا خودش کمکم ک ...

نميشه سزارين كني ؟ اخه طبيعي خيلي سخته🥺

خانوما ی سوال؟! حالت تهوع فقط حالتشه یا واقعا بالا میاره آدم؟ یوقت سر سفره تو مهمونیا نشه؟!!!!؟؟؟؟ ...

من بیشتر حالتشه ولی دیگه خیلی حالم بد بشه برم بالا ببارم تو مهمونیم آگه بوی غذایی که بدت بیاد بهت بخوره حالت تهوع و همون بالا آوردن میگیریتت

من بیشتر حالتشه ولی دیگه خیلی حالم بد بشه برم بالا ببارم تو مهمونیم آگه بوی غذایی که بدت بیاد بهت بخ ...

وای خدا بخیر کنه

اصلا دوس ندارم خیلی بده ک

البته من هنوز نمیدونم باردارم!۱۱روز عقب زدم

وای خدا بخیر کنه اصلا دوس ندارم خیلی بده ک البته من هنوز نمیدونم باردارم!۱۱روز عقب زدم

نرفتي ازمايش بدي؟؟

بعدشم الان كه ديگه مهموني نميري تو كرونا 

ثانيا ممكنه اصلا نداشته باشي حالتش و 

نرفتي ازمايش بدي؟؟ بعدشم الان كه ديگه مهموني نميري تو كرونا  ثانيا ممكنه اصلا نداشته باشي حال ...

نه هنوز باخودم گفتم ۱۲روز بگذره اگر پریود نشدم بی بی بزنم بعد برم آز

مهمونی ک نه اما خونه مامان باباها ک میریم دوس ندارم حالم بهم بخوره

انشاا... ک پیش نیاد برام

دو هفتست درد دارم اما خبری نشد

زایمان طبیعی باشه؟

فعلا بریچه.ببینم اگه چرخید بریم برا طبیعی

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
سلام من هفته ۸ ام  اولین بچه خیلی اشتها ندارم دوست دارم چیزای ترش بخورم معده ام خنک شه غذا ...

منم همینجورم

به اضافه تنفر از همه غذاها هیچی ام نمیتونم بخورم

از برنج و چایی بدم میاد

دلم بستنی میخاد که معدمو خنک کنه

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤