2777
2789
عنوان

نخوابیدم هلاک خوابم

140 بازدید | 20 پست

پسرم واکسن ۱۸ ماهگیشو زده انقده خوابم میااااد ولی نمیتونم بخوابم نگرانم خدا نکرده تب کنه.باید ساعت بشه ۷ ب مامان تحویل بدم بخوابم.هلاااکم

شما چرا بیدارید

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چایی بخور

من یادمه تا صب مجبور بودم بیدار بمونم پسرم دویه ماهه بود چایی میخوردم کلی خوابم میپرید

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

بچه من هر چند دقیقه یه بار با گریه بیدار میشه، تاپیکم زدم  ، آخر نفهمیدم چرا؟؟

کلافه ام دیگه، یک هفته ست خواب ندارم

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

من باید نماز بخونم

قبلشم الکی ساعت 4 از خواب پریدم.

سرمم درد میکنه. مسکن خوردم هنوز خوب نشدم.

دیشبم ساعت 4 الکی بیدار شدم.

فکر کنم بدنم دیگه میخواد 4 بیدار شه :/ اگر میکشید عقب مثلا 7 بیدار میشد عالی میشد.

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
شاید گشنشه

نه بابا، شیرشم که بخوره و سیر بشه همینه

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
منم دخترم۱۰ماهشه بیدار شددالکی از خواب الان میبینم یکم تب داره بنظرتون چرا تب کرده،؟

ببرش حتما دکتر، حتما حتما

بچه منم چند شب پیش یهو تب کرد، الان من چند روزه بویاییم صفره، فکر کنم کرونا گرفتیم جفتمون😣

ببرش حتما دکتر، حتما حتما بچه منم چند شب پیش یهو تب کرد، الان من چند روزه بویاییم صفره، فکر کنم کرو ...

خونواده شوهرم همه گرفتم

ما هم امدیم‌ کمک دستشون

فک‌کنم ما هم گرفتیم

چند شب پیش خیلی به شوهرموخواب  بد دیدم

همش میترسم 😔😭😭