2777
2789
عنوان

خانمای گل که بچه کوچیک داریدبیاید 🤗🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 31 پست
اینجوری همش دست آدم تو کثافته باید کهنه رو بشوری

میشه انداخت لباسشویی کثیفیاشوبافشارآب پاک میکنی بعدمیندازی لباسشویی

اگرقراربودکه خدانعمت دیگری به جزء"مادر"به من هدیه بدهد،اگرگل بودحتما"نرگس" میشد؛خشبووزیبا               واگرپرنده بود"مرغ آمین" میشد♡♡♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شورت دکمه ای از کجا باید بگیرم؟

من داخل یه کانال توتلگرام دیدم خیلی تعریف میکردن ۵۰تومنه

اگرقراربودکه خدانعمت دیگری به جزء"مادر"به من هدیه بدهد،اگرگل بودحتما"نرگس" میشد؛خشبووزیبا               واگرپرنده بود"مرغ آمین" میشد♡♡♡
ب خاطر هزینه پوشک در فشاری عزیزم؟ 

نه اخه دیدم ظاهرش قشنگه تنوع داره بعدحساسیت میگن نمیاره اخهپسرم پاش خیلی حساسع زودمیسوزه میگن اوناچون جنسش ازپبس خوبه

نه اخه دیدم ظاهرش قشنگه تنوع داره بعدحساسیت میگن نمیاره اخهپسرم پاش خیلی حساسع زودمیسوزه میگن اوناچو ...

با اونا مطمئن باش بدتر میشه پاش، برا چی قدیما ک پوشک نبوده اینقدر پای بچه ها میسوخت، 

با اونا مطمئن باش بدتر میشه پاش، برا چی قدیما ک پوشک نبوده اینقدر پای بچه ها میسوخت، 

بچهروبیچاره ازصبح پوشک میکردن تاشب انقدربچه داشتن وقت نمیکردن عوض کنن بچرو😁😁😁

اره همونومیگم خوبه چندوقته استفاده میکنی

آره عزیزم من راضیم یک ماهه استفاده میکنم .پوشک پودرجاذب داره نباید همیشه پای بچه باشه مضره .روزا کهنه کن با شورت دکمه ای .شبا پوشکش کن که وقت استراحتته.اینجوری فقط چهار پنج تا کهنه ممکنه بشوری .از این کهنه ها که حوله ای هستن بگیر خودشون برش خوردن نرم و راحت و اقتصادی

آره عزیزم من راضیم یک ماهه استفاده میکنم .پوشک پودرجاذب داره نباید همیشه پای بچه باشه مضره .روزا کهن ...

اره داخله کاناله که دیدم همشوداره دودل بودم به دردمیخوره یانه پوشک شبانه هم داره مخصوص ششباهستش خیلی ممنون ازراهنماییت