2777
2789

سلام ب همگی

پسرم 50 روزش هس شبا ب کل نمی‌خوابه در عوض از 8 صبح می‌خوابه تا 5 بعداظهر بینشم برای شیر خوردن بیدارمیشه..... کمرم خرد شده یعنی چن سال پیرشدم! چون کمکی هم ندارم خیلی گذروندن این دوران برام سخت شده

میشه راهنمایی کنین چکار کنم شبا زود بخوابه؟ در ضمن هرکاری هم میکنم ک روز نخوابه نمیشه

تا سه ماه اول همینه بعد کم کم خوب میشه همه ما این روزهارو گذروندیم عزیزم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شبا چرا نمیخوابه؟ گریه میکنه؟ سیر نمیشه؟ رفلاکسیه؟ اول باید علتشو پیداکنی عزیزم

از شیر خودم می‌خورد شوهرم گفت شاید سیرنمیشه شیرخشک کمکی آپتامیل هم میدم بهش هرطوری هم هس آروغشو میگیرم

من پسرم اینطور بود شب بردمش حموم حسابی شستم خسته شد خوالید تا صبح بعد اون خوابش تنظیم شد هر شبم کل بدنشو با روغن بنفشه ماساژ دادم مثل داروی خواب آور عمل میکنه حتما حتما امتحان کن 

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

خیلی سخته درکت میکنم ولی من بعد دو ماه شب بیداری بردمش دکتر با وجود اینکه نه گریه میکرد نه چیزی فقط بیدار بود بعد نعاینه دکتر فهمید رفلاکس پنهان داره بعد دادن دارو ها خوب شد 

به هیچ کس تو دنیا تکیه نکن ...
من پسرم اینطور بود شب بردمش حموم حسابی شستم خسته شد خوالید تا صبح بعد اون خوابش تنظیم شد هر شبم کل ب ...

خیلی از نظر جثه کوچیکه..... میترسم تنهایی ببرمش حموم!!! 

عزیز جان بچه ها اکثرا تا پایان سه ماهگی همینجورین باید تحمل کنی همینجوری که ما کردیم😥

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
از شیر خودم می‌خورد شوهرم گفت شاید سیرنمیشه شیرخشک کمکی آپتامیل هم میدم بهش هرطوری هم هس آروغشو میگی ...

شبا چراغارو خاموش کن و لالایی بخون براش، من صدای آب و بارون و دوش دانلود کرده بودم 3 دقیقه اول میخوابید دخترم