2777
2789
عنوان

جریانات ابتدایی خاسگاری😨کمکککک

194 بازدید | 18 پست

بچه ها مامان دوز پسرم میخواد زنگ بزنه ولی با توجه به اینکه هر دو خاتواده تقریبا در جریانن و همه چیز را میدونن 

تابلوئه مامانم بگه از کجا میشناسید و اینا به نظرتون مامانم چه سوالایی کنه که نه تابلو باشه نه خیلی معمولی 

یادش بخیر 

عروس ما ی داستان تخیلی واسه داداشم تعریف کرد ک بگو فلانی تو دانشگاه ک استاده معرف بوده و ما تاحالا همو ندیده بودیم😏

There is GOD💚💚💚   ..                                               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی در جریانن نیازی نیس ک اصن  من همه میدونستن جز بابام اوخی چ لحظات خوبی بود ۴ ماه پیشااا چ ...

بخدا دارم میمیرم از استرس یکم راهنمایی کن چی بگم بگه

مامانم چی بگه

خوب مگه چیه حالا 😂😂

از این همه دروغ بدم میاد عروسمون خیلیییی ادای آدمایه مذهبی رو درمیاورد فک کن با داداشم بیرون رفته بودن دیگ تو عکسا تو بغل همم بودن آخر تو مراسم خواستگاری میگف تا محرم نشدیمو فلان عکسشو نبینم ی کم گذشت واسه خرید و این بحثا میگف تا محرم نشدیم باهم خرید نریم این دوگانگیو گول زدن بقیه رو مخمه

There is GOD💚💚💚   ..                                               
از این همه دروغ بدم میاد عروسمون خیلیییی ادای آدمایه مذهبی رو درمیاورد فک کن با داداشم بیرون رفته بو ...

عزیزم ما همه میدونن دوستیم ولی خیلی واضح نکن 

مهم داداشته که باهاش خوشبخت باشه 

شما بیخیال باش ولی خواست راجبت نظر بده دیگه شناختیش میدونی چجوری باشی آدم متظاهر خیلی بده حق داری ولی خوب داداشت دوستش داره نمیشه کاری کرد

چی گفتین ب خونواده ها بگو تا بگم بهت

منکه راسشو گفتم 

اونم زاسشو گقته ولی جریان آشنایی رو یکمی تغییر داده 

میخام بدونم الان زنگ بزنن مامانم هیی نپرسه تابلو نییت؟

چیا بگه کلا چیا نگه

من غریبه زنگ میزنه مامانم میگه با پدرش مشورت کنم یا کی معرفی کرده و این‌چیزا 

الان چی بگه

عزیزم ما همه میدونن دوستیم ولی خیلی واضح نکن  مهم داداشته که باهاش خوشبخت باشه  شما بیخی ...

درسته بحث شما کاملا فرق میکنه 

ولی خانوادش خیلیی سر جریانات مختلف اذیت کردن ک دختر ما پاکه و شما ببینید جواب  چ کار خوبتونو دارید میگیرید ک همچین دختری سرراهتون قرارگرفته 

تلفنی بزور دختره راضی میشد با داداشم صحبت کنه البته جلو خونوادش میگف روم نمیشه و حرام و خدا و از این چیزا 

درصورتیکه دو ساعت بعدش بیرون قرار داشتن😂

درست میگی مهم خوشبختیه ولی این جریانات ضدونقیض خیلی مسخرس 

There is GOD💚💚💚   ..                                               
منکه راسشو گفتم  اونم زاسشو گقته ولی جریان آشنایی رو یکمی تغییر داده  میخام بدونم الان ز ...

هیچی فقط صحبت کنید راج ب روزی ک میخان بیان همین تو حاشیه نره مامانت اصن وقتی تو پسر میشناسی همین کافیه چند وقت دوس بودین ؟؟

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :)