2777
2789

تو اون تاپیکم گفتم دوستم از کسی خوشش میاد و اون اقا یه جورایی همکار دوستمه در واقع یه واحد دیگه کار میکنه در ماه شاید دو بار سه بار نمیدونم همین حدودا بیاد این واحد کار داشته باشه 

دوستمم از این آقا خوشش میاد میگه میخوام بهش فکر کنم با فکرم جذب بشه از این قانون جذب و یا تلپاتب یا نمیدونم چی

من میگم وقت تلف کردنه فراموشش کن اینا همش الکیه 

به نظر شما شدنیه ؟من اشتباه میکنم یا دوستم

من یه زمانی اعتقاد داشتم الان ندارم.چون اگه بشه میگن از قانون جذبه نشه میگن حتما خوب انجام ندادی

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی اینجا تبلیغ کانال استادای!!!!!! جذب  و ساب هست توقع داری چی بگیم  مخالفت کنیم سرمون ...

راستش منم قبول ندارم چون احساس میکنم وقتش میگذره و نتیجه ای نداره براش 

ولی بازم گفتم دوستان نطراتشون کمک میکنه

بنظرم دوستت وقت هدر میکنه اسی

بچها یسوال من یکی و دوست دارم  بعد نمیدونم اونم دوسم داره یا ن یه حس ششمی میشه جواب بده؟

فاصله ی بین خندیدن و رد دادن اعصاب من فقط یک ثانیست!😐🤞ztbiسابقم
چه طور انجام میدین

تله پاتی بین دو ذهن انجام میگیره که یکی از نظر انرژی دهنده و طرف دیگر همون میزان گیرنده هست تاپیکی که فرستادم بخون بیشتر متوجه میشی 

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.