2777
2789
عنوان

انقدی دلتنگشم ک بغض داره خفم میکنه

387 بازدید | 26 پست

۶ ماهیه با پسری آشنا شدم

هر دوتامون عاشق هم شدیم

من اخلاق تندی دارم ولی اون حتی با اخلاقم و با هرچیزی ک فکرشو کنید کنار اومد،هیچ وقت دلمو نشکوندو.....

من چجوری میتونم بهش فکر نکنم آخه خدا

اما از نظر مالی ضعیف بودن

من نمیدونستم این قضیه رو

من خودمم از نطر مالی ضعیفم و نمیتونم یه زندگی رو باش شروع کنم

لعنت ب پول هوووف 

خودم ازش خواستم جدا شیم ولی دارم براش میمیرم

حتی ب خودکشی فکر میکنم

تو خواب و خیالمه تو وجودمه تو ذهنمه نمیشه فراموشش کرد

تازه سربازم بود این اواخر هم رفتن یه شهر دیگه

از خدمت ک اومد گفت میخوام بیام شهرمون منو ببینه

بهش گفتم فایده نداره هردومون بیشتر ب هم وابسته میشیم نیا ولی تو دلم آشوبه

شما بودید چیکار می کردید؟

لطفا واسه حالم بدم دعا کنید آروم تر شم 

فقط خدا باید ب داد قلبم برسه😔

پس دوسش نداشتی اگه دوسش داشتی به خاطر وضعیت مالی ولش نمی کردی 

عزیزم خانوادم منو ب کسی ک وضع مالی ضعیفی داره نمیدن

اگرم بدن ولم میکنن

من مشکلات خانوادگیمم یه عالمس😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه قصدش ازدواج هست و میدونی خواستگاریش میاد و مورد مناسبی برای تو هست، غیر مستقیم تو استاتوس واتس اپ از حس حالت وضعیت بزار و قبل از وضعیت گذاشتن جوری تنظیم کن که فقط اون بتونه وضعیت رو ببینه

یه استاتوس با این محتوا که حالم خوب نیست،یا اونی که نیمه گمشده م بود دارم بزور فراموش میکنم با هرجور نوشته دیگه که مطلب رو برسونه

من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن
اگه قصدش ازدواج هست و میدونی خواستگاریش میاد و مورد مناسبی برای تو هست، غیر مستقیم تو استاتوس واتس ا ...

اینقد دوسم داره ک اگه همین الانم بهش زنگ بزنم با مهربونی میبخشم

اون میخواست بیاد خواستگاری ولی بیاد چی بگه؟

بگه شغل ندارم

خونه ماشین هیچی

درس هم ک الان خدمته

اینقد دوسم داره ک اگه همین الانم بهش زنگ بزنم با مهربونی میبخشم اون میخواست بیاد خواستگاری ولی بیاد ...

چندسالشه؟

من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن
20 سالشه

به نظرت زود نیست برا داشتن این همه چیز

اگه عرضه و وجود کار کردن داره و آدم تنبلی نیست به نظرم باید بهش فرصت داد

خودت فکر می‌کنی اونقدر مرد هست که بتونه خرج زندگی رو دربیاره؟

دارم ب این فکر میکنم کاش گربه ایی چیزی بودم ک نه احساسی داشتم نه چیزی آخرشم یه گوشه میمردم انسان ب ...

عزیزم سخت نگیر،عاقلانه فکر کن که بعداز پشیمون نشی

مهارت خاصی برای کسب درآمد داره؟ همین زرنگ بودن تو این سن کافیه