2777
2789

سلام خانما دکترم واسه ام تاموکسیفین و کلومیفن برام تجویز کرد وآمپول hcg هم گفت بعد از اتمام قرصات بزن ولی یادم نیست بعد از خوردن تاموکسیفین یا کلومیفن تاموکسیفین از روز اول پریودی دوتا خوردم وتا پنج روز تموم میشه وکلومیفین از روز سوم پری خوردم تاموکسیفین تا فرداست تموم میشه حالا نمیدونم پس فردا آمپول رو بزنم یا بعد از کلومیفین که تموم شد لطفا دوستانی که آمپول رو دقیق میدون کی زدن بگن ممنون میشم

معمولا اول باید سونو بدی ببینی فولیکول داری یا نه

اگه داشتی آمپول بزنی آزاد شه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

عزیز من خیلی زدم این آمپول رو 

ولی اصلا دکترت نباید اینطور بگه ایندفعه رفتی دقیق بگو برات تاریخ بزنه بنویسه 

از روز نهم سیکلم بیشتر امپول زدم 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من ازده شروع میکرد سینال اف. شش تا روزی یکی. اخرسریه هاچ ام جی میداد. 

بایدبری بپرسی باز. هرکسی یه جوریه. 

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !
معمولا اول باید سونو بدی ببینی فولیکول داری یا نه اگه داشتی آمپول بزنی آزاد شه

ماه پیش زدم آره بعد سونو تجویز کرد زدم ولی ایندفعه نوشت ومنشیش گفت بعد از تموم شدن این بسته قرص بزن که دیگه گیج شدم نفهمیدم کی باید بزنم هرچی اس میدم وزنگ میزنم جواب نمیدن راهشون هم دوره نمیتونم برم

ماه پیش زدم آره بعد سونو تجویز کرد زدم ولی ایندفعه نوشت ومنشیش گفت بعد از تموم شدن این بسته قرص بزن ...

خب ماه پیش روز چندم پریودت زدی؟

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
برای من ازده شروع میکرد سینال اف. شش تا روزی یکی. اخرسریه هاچ ام جی میداد.  بایدبری بپرسی باز. ...

هیچی نفهمیدم اینا چین که زدی اصلا جواب نمیده که بپرسم عزیزم 😳

روز نهم بود الان بعد کلومیفن هم میشه 9 روز یعنی بزارم روز نهم بزنم فقط دوتا داده روزی یکی

روز ۹ زوده ک

فک کنم روز ۱۴ اینا میزنن

من کلومفین که تموم کردم بعد روز ۱۳ گاهی هم ۱۴ پریودی اول سونو میدادم اگه فولیکول غالب داشتم وازاد نش ...

وا این چ نام کاربریه😐😐😐😐

شما هم از روز 9 سیکلت زدی؟بارداری به سلامتی

خیر عزیز من باردار نشدم

خیلی دوا درمون کردم نشد

همون ماهی که ول کردم هییییچی نزدم امپول و دارو 

باردار شدم‌...ولی متاسفانه سقط شد

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
روز ۹ زوده ک فک کنم روز ۱۴ اینا میزنن

واای چکار کنم موندم بخدا خودش گفت بعد از اتمام قرصات میفته 9 پریودی نکنه بزنم خطرناک باشه 😳 روز 14 بزنم هم دیر وخطرناک باشه 😭

واای چکار کنم موندم بخدا خودش گفت بعد از اتمام قرصات میفته 9 پریودی نکنه بزنم خطرناک باشه 😳 روز 14 ...

عجب دکتری رفتی تووو ...

عزیزم دکتر رفتی محکم باید بگی دقیق تاریخ و ساعت بزنه 

برا من مینوشت دقیقا 

چون استرس برات خوب نی اصلا 

فوقش زنگ بزن مطب بپرس دقیق