2777
2789
عنوان

واریکوسل

816 بازدید | 64 پست

سلام دوستان خوبم

من همسرم واریکوسل داشت عمل کرد. تعداد اسپرمش از۳بعد سه ماه شده۱۵آیا کسی تجربه داشته که با این تعداد دارو مصرف کنه باردار شه؟

خواهش میکنم اگ تجربه دارین بگین من خیلی وقته چشم انتظارم و بچه دوس دارم

و. اینکه الان جواب آز جدیدشو ببرم پیش دکتر اورولوژی خودش یا دکتر زنان خودم؟؟؟

ممنونم خدا جون...

خودتون و همسرتون چندسالتونه 

خواهر منم شوهرش داره

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم تنبلی داشتم شوهرم واریکوسل و هیدروسل گرید ۲ دوطرفه بعد سه سال بادارو باردار شدیم درست ۷روز م ...

ممم همسرم واریکوسل دوطرفه گرید دو داشت عمل کرد

داروهارو دکتر خودتون داد بهش؟

ممنونم خدا جون...

باز حالا خوبه شوهر شما عمل کرده مادرشوهر خدانشناس خواهرم نمیذاره دامادمون بره عمل میگ هروقت خدا صلاح بدونه بهت میده

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...   
باز حالا خوبه شوهر شما عمل کرده مادرشوهر خدانشناس خواهرم نمیذاره دامادمون بره عمل میگ هروقت خدا صلاح ...

با عمل بازم خیلی تغییر. کرده پارامتراش

ولی هنوزم پایینه😔

عمل ساده ایه

ممنونم خدا جون...
با عمل بازم خیلی تغییر. کرده پارامتراش ولی هنوزم پایینه😔 عمل ساده ایه

نماز حضرت رسول رو بخون خیلی حاجت میده 

خوندی حاجت روا شدی بهم خبر بده ❤️