2777
2789
عنوان

مودم

148 بازدید | 14 پست

بچع ها میخاستم راجب به مودم بپرسم من نمدونم چی هست اما تو این کلاسای مجازی همش نمتونیم بسته بزنیم میخام مودم بخریم میشع توضیح بدین چجوریه واز کحا باید بخرمم🤔🤔چون اصلا ای کارارو بلد نیستم من و خواهرمم گفتم از شماها بپرسمم 😥💙ممنونممم😚

موبایل فروشی ها هم دارن...بخر بعد برو مخابرات دستگاهت هم ببر اونجا کاراشو میکنن بسته هم میخری..بعد ببر کافی نتی جایی ک بهش رمز بدن بعدم بیار خونه وصل کن

ام خاکه جوانه،بو من ژیانه،روح و جانم ب فیدای کوردستانه😍❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موبایل فروشی ها هم دارن...بخر بعد برو مخابرات دستگاهت هم ببر اونجا کاراشو میکنن بسته هم میخری..بعد ب ...

اهان چه مدلی باید بخرم در مورد مدلشو و هزینشم میشه بگیدد بسته های همراه خیلی گرون شدننن😥😥

فروشگاه های الکترونیک و لوازم کامپیوتر دارن ولی قبلش باید مخابرات یا شرکت های خصوصی سرویسشا براتون فعال کنن و بعد مودم را تنظیم کنید و هم میتونید به کامپیوتر با کابل وصلش کنید هم از طریق وای فای برای بقییه دستگاه ها مثل گوشی اشترلک گذاری کنید

مودم مارک هایی متفاوتی داره............................ اگه  میخواین بخرین اینترنتی از دیجی کالا بخرین ....................مارک TPLlNk خوبه..................قیمتشم فکر کنم 500 یا 600 باشه دقیق نمیدونم..........................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
اهان چه مدلی باید بخرم در مورد مدلشو و هزینشم میشه بگیدد بسته های همراه خیلی گرون شدننن😥😥

والا مدلش نمیدونم چیه برای مادرم..ولی دو انتنه بخر...770تومن...بستش هم ماهانه 50گیگ 35تومن

اها بعدش هر ماه باید مبلغی واریز کنیم یا نه سرعتش چطوره🤔

بسته به حجمتون که از قبلا خریداری کردین پولش میاد رو قبض تلفن خونه...................سرعتشم عالیه..................... 

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
اهانن باشه از دیجی کالا بخرم خوبه؟

ببین من شنیدم دیجی کالا بعضی مواقع کالا های مرجوعی رو دوباره میفرسته برات...حضوری بخر بهتره