2777
2789

یه دوستی دارم نامزد کرد بعد چند ماه پیام داد خوبی ازدواج نکردی؟ گفتم نه 

گفت وای پس چه جور داری زندگی میکنی🙄😃😃😃

گفتم دقیقا مثل چند ماه پیش تو زندگی میکنم و خوش میگذرونم

یکی دیگه هم بود من نتونستم برم عروسیش بچه ها رفتن میگفتن رفتیم تبریک گفتم محل نگذاشت ما هم یه گوشه نشستیم زود اومدیم

😑چه نابودن اینا

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستای من ناپدید میشدن بعد عقد میگفتن ما خیلی سرمون شلوغ شده اصلا وقت نداریم حتی تلفن بزنیم تا خودم عقد کردم منتظر بودم وقتم پرشه ولی با اینکه شاغل بودم شوهرمم کلا خونمون بود کلی وقت ازاد داشتم پایان نامم نوشتم 🤣

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

😂😂😂وای پس چرا من برای عروسیم با اکیپ دوستام میرقصیدم فقط😂😂😂😂. 

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️

اینارو بیخیال من که عقد کردنم دوستام باهام قطع رابطه کردن منم ناراحت گفتم چرا همتون یهو  برگشتن گفتن مامانمون نمیزاره باهات بگردیم حرف بزنیم تو متاهلی  ما مجرد 😐😐😐😐 انگار میخوام جلوشون رخت خواب بندازم 

زندگی خنده کنان شاهد جان دادن ماست🌐
منم شوشو نزاشت دیگه باهاشون در ارتباط باشم الان چند ساله بد میگم حملشون نمیزارم🤣🤣🤣🤣

یکی از رفتارای خنده دارشون این بود ب شوهر میگفتن شوشو بعد ما با اونیکی دوستا می خندیدیم میگفتیم چی خوب نشنیدم جیشو🤣🤣🤣

اره معمولا اول اردواجشون فک میکنن پسره شاهزدستو و اینم ملکه شده خودشونو میگیرن دوست صمیمیه من اول ازدواجش رفتم تبریک گفتم رسمی حرف میزد شما میگف بهم😐تا چن وقت پیشش باهم به حرفای خجالت اوری میزدیمو غش میکردیم الان واسه من رسمی شده....ولی بعد یه سال دوباره همون دوست خودم شد😂