دلیار_سابق مدیر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2544 عنوان کیا ۹۹/۹/۹ قرار بود بهترین اتفاق زندگیشون بیوفته؟بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 38 پست نشونی از اتفاق هست؟چیزی شد؟ بگید تا منم غم دلم تازه شه *این کاربری رو زیاد جدی نگیرید... چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره. که یک کدومشونم خودش نیست🦋 1399/09/04 | 21:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلیار_سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2544 شب تولد منه😍 ای جونم😍تولدت مبارک عزیز دردونه *این کاربری رو زیاد جدی نگیرید... چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره. که یک کدومشونم خودش نیست🦋
دلیار_سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2544 من هیچ حسی ب این تاریخ نداشتم ولی این اواخر حسم میگه مادر میشم ۹ باید پریود شم دعا کن باردارباشم مامان میشیباور کندلم روشن *این کاربری رو زیاد جدی نگیرید... چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره. که یک کدومشونم خودش نیست🦋
دلیار_سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2544 من نه قرار بود به عشقم برسم که نشده اما تیکرمو برمیدارم تا وزی که بهم برسیم شرط بستم بمونه انشاالله *این کاربری رو زیاد جدی نگیرید... چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره. که یک کدومشونم خودش نیست🦋
دلیار_سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2544 من ازمون استخدامی قرار بود قبول شم افتاد ۱۱ و ۱۲ دی😂 😂😂😂😂😂 *این کاربری رو زیاد جدی نگیرید... چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره. که یک کدومشونم خودش نیست🦋
اااارکیده عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 705 من هیچ حسی ب این تاریخ نداشتم ولی این اواخر حسم میگه مادر میشم ۹ باید پریود شم دعا کن باردارباشم عزیزم علائم داری ؟ من امروز بیبی زدم منفی شد 😥۸ /۹ وقته پریه
دلیار_سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2544 من باید چهل روزگی بچمو جشن میگرفتم این ماه 😥 سقط شد ... میتونه جاش بیبی چکممثبت شه دقیقا ۹ ... اره قربونت *این کاربری رو زیاد جدی نگیرید... چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره. که یک کدومشونم خودش نیست🦋
sahel_75 عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 2527 عزیزم علائم داری ؟ من امروز بیبی زدم منفی شد 😥۸ /۹ وقته پریه اره ترشح هام زیاد شده درد تخمدان دارم حساس شدن وبرجسته شدن نوک سینه دیگه نمیدونم هست یا ن ۶ روز مونده تا موعدم
دلیار_سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2544 من اومدم نگاه کنم 👀 منم دارم آرزوهای به باد رفته رو تماشا میکنم *این کاربری رو زیاد جدی نگیرید... چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره. که یک کدومشونم خودش نیست🦋
sahel_75 عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 2527 عزیزم علائم داری ؟ من امروز بیبی زدم منفی شد 😥۸ /۹ وقته پریه الان زوده خب بزار از موعدت بگذره
دلیار_سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2544 من میخاستم اون روز یکاری کنم همیشه تو ذهن عشقم بمونه ولی هنوز نمیدونم چیکارکنم😢😔 کسی ایده داره بگ ... من مشاوره ندم بهتره *این کاربری رو زیاد جدی نگیرید... چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره. که یک کدومشونم خودش نیست🦋
اااارکیده عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 705 اره ترشح هام زیاد شده درد تخمدان دارم حساس شدن وبرجسته شدن نوک سینه دیگه نمیدونم هست یا ن ۶ رو ... منمترشحم زیاده ولی وقت پری ام همینه ... درد پری ام اومده ... فقط سر درد دارم میاد و میره و رگای سینه معلومه سبز رنگ نمیدونم میگن میتونه از علائم باشه