2777
2789
عنوان

با مورچه ها چه کنممممم؟؟؟؟

92 بازدید | 15 پست

دوستان من تمام خونه امو ریختم تمیز کردم و حسابی هم سم مورچه ریختم همه جا

فک کنم مورچه داخل دیوارام قرار داره.

ی چند هفته نبودن دوباره داره کم کم سر و کله اشون پیدا میشه  حتی رو تختمم میان یا رو تخت نی نی باید چیکار کنم از خونه برن تازه ازشون راحت شده بودن میترسم مثل سری پیش خونه امو مورچه برداره

خونه ماهم پره😫

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا منم نمیدونم منکه هرجا لونشون پیدا میکنم پودر میزنم

اول ریز زرد بودن اونت رفتن

الان بزرگ مشکی و بو دار پیدا شدن از سمت همسایمون میاد

منکه هرجا لونه داشتن پودرزدم فعلن فقط جنازه جمع میکنم

مبخای از این دستگاها که برق میزنن میگن نویز داره حشرات از خونه دور میکنه استفاده کن

من گفتم اگه ببینم میخان اینطوری ادامه بدن اینکارو کنم

نمیدونم جواب میده یا نه 

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))

دقیقا الن مشکل منم شدن منم از درزهای دیوارها میان قشنگ از سر و کول من بالا میرن پریشب به خیال اینکه راحت شدم رفتم در کابینت باز کردم میبینم تو سطل زباله و نون خشک هام پر مورچه😭😭😭

دقیقا الن مشکل منم شدن منم از درزهای دیوارها میان قشنگ از سر و کول من بالا میرن پریشب به خیال اینکه ...

باید لونشونو پیدا کنی بعد پودر کچی بزنی

هر دفعه هرجا زدن اینکارو کن 

فکر کنم کم کم روشون کم میشن میگن این خونرو بی خیال شیم

منکه ی مدل زرد و ریز بودن اینکارو کردم رفتن

الان ی نوع دیگه پیدا شده از سمت همسایمون میان فعلن سه جا لونه زدن پودر زدم فقط جنازه جمع میکنم

حالا باید ادامه بدم که ان شالله از خونم برن 

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))
دقیقا الن واسه منم زرد و ریز هستن

فقط راهش اینه هرجا لونه کردن پیدا کن پودر بزن مسیرشون پودر بزن 

واسه من از سقف لونه زده بودن منم سم سوسک داشتم کل دیوارو سم زدم تا پایین  بعد میومدن راه میرفتن میمردن 

فقط جنازهاشون میریخت زمین 

چقدر طول کشید تا رفتن 

یبار ی تیکه نون روی اپن بود از خونه مامانم اومدم صحنه وحشتناک دیدم ی مسیر ضخیم از مورچه که از روی اپن تا سمت لونه اش بودن 

اینطوری ردشون زدم لونه اشون سم پاشی کردم 

میخای ی چیز شیرین بذار وقتی جمع میشن مسیرشون بگیر  تا جاشونو پبدا کنی 

اصلا نمیدونم لونه اش کجاست فقط رو مبل میبنم رو تخت تو آشپزخونه پخش وپلان کلا

هرجا که چشمت میخوره ی چیز شیرین بذار اونا خودشون جمع میشن بعد ردشون بگیر