2777
2789

من میخواسم ی گربه رو به سرپرستی بگیرم ولی اطلاعی نداشتم در این مورد. 

میخواستم ببینم شماها تجربه ای دارید؟ 

نگهداریشون سخته؟ 

غذا چی باید بهشون بدیم؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باورت ميشه؟ من ي همچين تاپيكي زدم...و دعوا شد! و نيني يار 

تاپيك و قفل كرد-

😐😶

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-

بستگی ب گربش داره باید اروم باشه و اینکه شیر میخوره اگه گوچیک باشه گربه کوچیک خوبه

میدونی یه مرحله هست بالاتر از تلاش کردن بهش میگن رها کردن، یه جایی تنها چاره ایی که برات میمونه رها کردنه.😉

نه نازایی میاره نه بیماری. اما بسته به نژادش، مدل تربیت و نگهداریش متفاوته و باید وقت بذاری براش، بازی کنی، حوصله داشته باشی. من خودم دوتا دارم😍

هزینه و رسیدگیش رو هم در نظر بگیر

چراااااا 😂😂😂😂

ببعی بزرگ کن.بیشتر حال میده

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
چراااااا 😂😂😂😂

يكي گفته بود گربه فلانه و اينا...گربه دوستان عزيز هم اومده بودن جوابشو داده بودن اون وسط يكم بي ادبي شد و يكي ني ني يارو تگ كرد 

منه بنده خدا اخر نفهميدم گربه چجوريه نگهداريش...😂🤦🏻‍♀️مواظب باش خلاصه توام...

من نميدونم كسي ك گربه دوست نداره يا اصلا كامنتش ربطي ب تاپيك نداره چرا كامنت ميذاره! 

مثلا من پرسيده بودم ك چجوريه نگهداريش سخته يا اسون يكي اومده بود گفته بود گربه نازايي مياره! گربه رو چجوري دوست داريد عح فلانه بيساره...بابااا لامصب خب اين ربطي نداره ب سوال من ...🤦🏻‍♀️

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
از همین لاتای خیابونی  ولی قرص انگلشو خورده و تمیزه

خیلی هم عالی . خیلللی سخت نیست من همیشه دارم بهش مرغ گوشت گوشت چرخ کرده تن ماهی میدم هفته ای یه بار هم میشورمش خیلی بانمکه شبها زیر پام میخوابه  و وقتی دسشویی داشته باشه پامو لیس میزنه  تا بیدار شا یه ظرف هم واسش کذاشتم تو تراس خاک ریختم میره اونجا کثیف کاری میکنه 

میشه بگی چ هزینه هایی داره؟ 

غذا (ماهی یه بسته) از ۱۰۰ تومن هست تا یه میلیون 😁

خاکش (ماهی یه بسته ده کیلویی) فکر کنم ۲۰ تومن

ظرف خاک میخواد

ناخن گیر

پرزگیر

اسباب بازی  اگر بخوای بگیری

واکسناش و ضد انگل‌هاش و هاری و چکاپ و... که باید ببری دامپزشکی.